Maradona'nın gol sonrası saha içinde ne çektiği gündem oldu. Sosyal medyada uyuşturucu yorumları yapıldı

Maradona'nın gol sonrası saha içinde ne çektiği gündem oldu. Sosyal medyada uyuşturucu yorumları yapıldı
Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Maradona’nın 1986’daki bir görüntüsü sosyal medyada yeniden gündeme geldi.

UNICEF için FIFA''nın düzenlediği yardım maçı The Americas ve FIFA Dünya Yıldızları takımları karşı karşıya geldi.


Normal süresi 2-2 biten maç penaltılara kaldı.

27 Temmuz 1986''daki maçta son penaltıyı kullanan ve gole çeviren Maradona Amerika kıtası takımına maçı kazandırdı.

Ancak gol sonrası yaşanan bir görüntü sosyal medyada büyük ilgi topladı.

The Americas için galibiyet penaltısını attıktan sonra kutlama yapan Maradona''ya sahaya giren bir takım görevlisinin uzattığı nesne dikkat çekti.

Videoda Maradona''nın takım görevlisinin getirdiği şeyi burnundan çektiği mi yoksa öptüğü mü belli olmazken sosyal medyada videonun altına binlerce yorum geldi.

 

UYUŞTURUCU İTİRAFINDA BULUNMUŞTU

Armando Diego Maradona, İtalyan televizyonu Kanal 5''e verdiği röportajda uyuşturucu kullanmaya 24 yaşında; Barcelona''da oynarken başladığını anlatarak; "Şu anda burada olmak çok güzel. Ama uyuşturucu kullanmaya devam etseydim bugün belki de yaşamıyordum. Uyuşturucu alışkanlığı hayattaki en büyük yanlışımdı. 13 yıldır hiç kullanmadım. Artık sabahları mutlu uyanıyorum. Çünkü çocuklarımla vakit geçirebiliyorum" demişti

5 çocuğu olduğunu bunlardan Diego Armando Junior ve Jana ile çok büyüdüklerinden sonra tanışabildiğini belirten Arjantinli futbol efsanesi, "Çocuklarımla mümkün olduğunca çok süre geçirip geçmişteki kayıpları telafi etmek istiyorum. Claudia ilk aşkımdı. Bittiği için üzgünüm. Şimdiki kız arkadaşım Rocio''ya aşığım. Tek sayıları sevmem. Bir çocuğum daha olsun istiyorum. Rocio beni iyi tanır. Belki yarın başka birine aşık olup onun peşinden gidebileceğimi bilir" diye konuştu.

Maradona çocukluğu hakkında da "7 kişilik bir aileydik. Çok paramız yoktu. Annemin sık sık hastalandığını hatırlıyorum. Az yemek yapılabildiği için biz çocukları doysun diye çok az yerdi. Hiç oyuncağımız olmadı ama büyük bir sevgi vardı" ifadelerini kullandı.

60 YAŞINDA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Futbolun efsane ismi Diego Armando Maradona, 2020 yılında 60 yaşında yaşamını yitirdi.

Beyninde oluşan kan pıhtısı nedeniyle kısa bir süre önce ameliyat olan Maradona, bugün geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti.

30 Ekim''de 60''ncı doğum gününü kutlayan Arjantinli futbol efsanesi, hemen sonrasında kansızlık ve su kaybı şikayetleri ile Buenos Aires''teki bir kliniğe başvurmuştu.

Doktoru Leopoldo Luque, kan pıhtısı teşhisi konulan ve geçirdiği ameliyatın ardından Maradona''nın sağlık durumunun iyi olduğunu ancak bir sürede daha gözlem altında tutulacağını açıklamıştı.

İlgili Haberler