Ege'de sular ısındı neler oluyor. Pencereden bakıp denizin halini gören yazlıkçılar korku halinde

Ege'de sular ısındı neler oluyor. Pencereden bakıp denizin halini gören yazlıkçılar korku halinde
İzmir’de denizin üzerinden buharlar çıktığı görüntüler Seferihisar Haritacılar Sitesinde kaydedildi. Denizin üzerindeki oluşan buharlar dikkat çekti. Sitede oturanlar denizdeki görüntü karşısında gözlerine inanamadı.

Ayşe Gül YAĞIZ / YENİÇAĞ

İzmir Seferihisar Haritacılar Sitesinde Zahit Ergün tarafından çekilen görüntülerde deniz suyunun kaynıyormuş gibi buharlaştığı görüldü. İzmir'de kaydedilen görüntüler site sakinlerini endişelendirdi. Denizin üzerindeki buharlaşmanın nedeni merak konusu oldu.

Kaydedilen görüntülerde, "Dışarda denizden gelen buharı gördüm çok garip. Ama kar görmüyorum. Enteresan bir görüntü" ifadeleri yer aldı.

Denizde oluşan görüntü 'Depremin habercisi olabilir mi?' sorusunu da akıllara getirdi. Bu konuda henüz net bir bilgi bulunmazken Meteoroloji'den İzmir'e buzlanma ve zirai don uyarısında bulunmuştu.

METEOROLOJİ İZMİR'İ UYARDI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü İzmir'de yaşayan vatandaşları özellikle akşam ve gece saatleri için uyardı. Hava tahmin kurumu İzmir'de sıcaklıkların bir anda düşmesi nedeniyle buzlanma ve zirai don bekliyor. Meteoroloji, buzlanmaya karşı araçlarıyla veya yaya olarak dışarıda bulunacak vatandaşları buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

İlgili Haberler