Ehliyetine el konulan sürücü dehşet saçtı. 8 araç karıştı, can pazarı yaşandı

Ehliyetine el konulan sürücü dehşet saçtı. 8 araç karıştı, can pazarı yaşandı
Antalya'da uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmaktan ehliyetine süresiz el konulan Metin Uluğ (39), zincirleme kazaya neden oldu. 8 aracın karıştığı kazada, 1'i hamile kadın ve oğlu olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 12.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Metin Uluğ'un kullandığı 07 AJT 970 plakalı hafif ticari araç kontrolden çıkarak, kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı.

yenicag-antalya-7-001.jpg

BİRİ HAMİLE TURİST 6 YARALI

8 aracın karıştığı kazada, İran vatandaşı hamile bir kadın ve 6 yaşlarındaki çocuğu ile 4 kişi yaralandı. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 6 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulanslarla çevredeki hastanelere götürüldü.

yenicag-antalya-6-001.jpg

EHLİYETİNE SÜRESİZ EL KONULMUŞ

Kazaya neden olan sürücü Metin Uluğ, polis tarafından ekip otosuna alındı. Trafik ekiplerince alkol muayenesi yapılan Uluğ'un ehliyetine, daha önce uyuşturucu madde etkisinde araç kullanmaktan dolayı mahkeme kararıyla süresiz el konulduğu belirlendi. Uluğ, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

yenicag-antalya-8-001.jpg

“KAÇMAK İSTEDİK, ANCAK YAPACAK BİR ŞEY YOKTU”

Kazaya karışan sürücülerden Onur Keskin, "Kırmızı ışıkta beklerken arkadan bir aracın geldiğini fark ettik. Işıkta bekleyen araçlara çarparak geliyordu. Kaçmak istedik. Ancak yapacak bir şey yoktu" dedi. Kaza sonrası yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı.

yenicag-antalya-5.jpg

yenicag-antalya-4-001.jpgyenicag-antalya-1.jpg