Ejder Demir'e Gaziantep'te yoğun ilgi

Ejder Demir'e Gaziantep'te yoğun ilgi
İYİ Parti ve CHP’nin Gaziantep Büyükşehir belediye başkan adayı Ejder Demir, Nurdağı ilçesinde Millet ittifakındaki seçmenler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Davut UÇAR/GAZİANTEP

İYİ Parti ve CHP’nin Gaziantep Büyükşehir belediye başkan adayı Ejder Demir, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde iyi parti Nurdağı belediye başkan adayı Orhan Yılmaz'ın Adaylığının açıklanması ve Seçim Koordinasyon merkezi açılışında bulundu.

İYİ Parti Gaziantep Büyükşehir belediye başkan adayı Ejder Demir, Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışında millet ittifakı ve iyi partili seçmenlere hitaben yaptığı konuşmada Sevgili Nurdağlılar Allah'ın izniyle Nurdağı Adayımız Orhan Yılmaz ile sizlerin teveccühü ile 31 Mart Akşamı Gerek Gaziantep'te gerekse Nurdağı ilçemizde güneşin doğuşunu izleyeceğiz inşallah,

Demir açıklamasında Gaziantep'te Büyük bir yönetimsel boşluk var, Gaziantep için büyük başarılara imza atmak için çalışacağız. Eğer Büyükşehir ve Nurdağı ilçemizde kazandığımız takdirde bizden randevu talep etmeyeceksiniz biz sizlerden randevu talep edeceğiz şeklinde konuştu.

İYİ Parti Nurdağı Belediye Başkan adayı Orhan Yılmaz, Çaıklamasında Yıllardır Nurdağı ilçemizde yönetimsel boşluk var ilçemiz iyi yönetilmiyor, Bizler sizlerin desteğiyle inşallah 31 mart akşamı Nurdağı ilçesinde güneş yeniden doğacak ilçemizi birlikte yönteceğiz, birlikte çalışacağız ekmeğimiz birlikte bölüşeceğiz Allahın izniyle ilçemiz iyi parti zaferi ile büyük hizmetler görecek dedi.

İYİ Parti Gaziantep Büyükşehir belediye başkan adayı ejder demir ve Nurdağı Belediye Başkan adayı Orhan Yılmaz seçim koordinasyon merkezi açılışından sonra seçmenlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.