Ekin Koç Çukur dizisine transfer mi oldu?

Ekin Koç Çukur dizisine transfer mi oldu?
Son günlerde Ekin Koç’un Çukur dizisine gireceği iddia ediliyor. Peki sosyal medyada çok konuşulan Ekin Koç kimdir? Çukur dizisine girecek mi? İşte detaylar...

Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur dizisine Ekin Koç’un diziye dahil edileceği ve Akın Koçavalı rolünde oynayacağı iddia ediliyor Konu ile ilgili dizinin yapımcılarından henüz bir açıklama gelmemesine rağmen sosyal medayada çok merak ediliyor...

YAMAÇ'I SELİM'İN OĞLU AKIN MI VURDU

Sosyal medyada ise araba farının ışığında yüzü görünen kişinin Medet olduğu iddiası ortaya atıldı. Diğer bir ihtimal ise, bugüne kadar ortaya çıkmayan Selim'in oğlu Akın Koçovalı'nın Yamaç'ı vurduğu şeklinde oldu. Dizide uzun süredir adı geçen ancak bugüne kadar ortaya çıkmayan Selim'in oğlu Akın Koçovalı yeni bölümlerde yer alacak.

EKİN KOÇ KİMDİR

Ekin Koç 21 Haziran 1992, Antalya doğumlu Türk sinema ve dizi oyuncusu. Lise eğitiminin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümünde eğitimine devam etti. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Oyuncu olarak ilk kez 2013'de Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide yer aldı. Lakin dizi düşük reytingler yüzünden yayından kaldırıldı. 2014 yılında Seyfi karakterini canlandırdığı Benim Adım Gültepe isimli dizi de fazla uzun sürmedi. 2015'te başrolünü Neslihan Atagül ile paylaştığı Senden Bana Kalan filminde oynadı. Ekin Koç 20. yüzyıl edebiyatının önemli eserlerinden biri kabul edilen, Kurban Said'in yazmış olduğu Ali ve Nino eserinden uyarlanan Ali ve Nino filminde "Mehmed" karakterini canlandırmıştır. Ayrıca bu filmde Halit Ergenç'le birlikte rol almıştır. Kasım 2015'te Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde I. Ahmed karakterini canlandırmıştır. Ardından BluTV özel dizisi olan 7yüz dizisinde Pınar Göktaş ile başrolü paylaştı. Kariyerine Hayat Sırları dizisi ile devam etti. BluTV özel dizisi Bozkır’da Nuri Pamir isimli bir polisi canlandırmaktadır.