'Ekonomide işler yolunda' diyen Erdoğan’a CHP'den tek cümlelik yanıt

'Ekonomide işler yolunda' diyen Erdoğan’a CHP'den tek cümlelik yanıt
CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Ekonomide toparlanma sinyalleri oldukça güçlü geliyor. Gerçekten çok büyük bir ivme bekliyoruz' sözlerine tek cümlelik bir yanıt verdi.

CHP Parti Sözcüsü, Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün Kars Barajı Açılış Töreni'nde yaptığı 'Ekonomide toparlanma sinyalleri oldukça güçlü geliyor.  Gerçekten çok büyük bir ivme bekliyoruz. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokma hedefimize hiç olmadığımız kadar yakınız' açıklamasına yanıt verdi.

TEK CÜMLELİK YANIT

CHP'li Öztrak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Söyle yalanı, belki bulunur inananı.'' ifadelerini kullandı.

faik-002.jpg

NE OLMUŞTU?

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün video konferans yöntemiyle katıldığı Kars Barajı Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmasında salgın sürecinde vatandaşların sağlığı yanında ekonominin sağlığına da öncelik verdiklerini belirterek ''Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokma hedefimize, hiç olmadığımız kadar yakınız'' demişti.