Ekranları sallayan Teşkilat, Show TV'nin iddialı dizisine final yaptırıyor

Ekranları sallayan Teşkilat, Show TV'nin iddialı dizisine final yaptırıyor
TRT ekranlarında yayınladığı günden itibaren çok konuşulanlar arasında yer alan Teşkilat dizisi, aynı gün yayın yapan Show TV'nin iddialı dizilerinden Arıza'yı geride bıraktı. Yapımcıların da Arıza dizisini sonlandırma kararı aldığı iddia edildi.

Ekranları sallayan Teşkilat, Show TV'nin iddialı dizisine final yaptırıyor

TRT1''de başrollerini Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin''in paylaştığı Teşkilat dizisi, ekrana gelmeye başladığı günden itibaren büyük beğeni topladı. Dizinin reytingleri alt üst etmesinin ardından aynı gün yayınlanan diziler için de tehlike çanları çalmaya başladı. 

Televizyongazetesi''nde yer alan habere göre Show TV ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Arıza dizisinden şoke eden bir haber geldi. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın güçlü bir uyum sergiledikleri, bir ara çok iyi reytingler de alan Arıza dizisi için final kararı alındı. 

REYTİNGLERİ ÇAKILDI 

O3 Medya tarafından hazırlanan Arıza’nın son haftalarda Teşkilat isimli TRT1 dizisinin başlaması ile birlikte reytingleri ciddi şekilde gerilemişti… Dizi bir anda büyük bir izleyici kaybı yaşadı ve bu durum da final kararı alınmasında en önemli etken olarak değerlendiriliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Arıza dizisi için Show TV’den final kararı çıktı. Dizi 30. bölümü ile birlikte veda edecek. Yani geriye sadece 4 bölüm kaldı. Arıza’nın en son 26. bölümü yayınlanmıştı. Dizinin yarın 27. yeni bölümü ekrana gelecek.

HAYRANLARINA VEDA EDİYOR

Alınan bu karar Arıza dizisi hayranlarını fazlasıyla etkileyecek. Dizinin Teşkilat karşısında varlık göstermesinin zor olduğu da değerlendirmeler arasında yer alıyordu ve bu durum da doğru çıktı. 

İlgili Haberler