Ekrem İmamoğlu ben de insanım dedi ve kızına sarılıp hüngür hüngür ağladı! İki oğlu Trabzon'a gitti. O ve kızı İstanbul'daydı

Ekrem İmamoğlu ben de insanım dedi ve kızına sarılıp hüngür hüngür ağladı! İki oğlu Trabzon'a gitti. O ve kızı İstanbul'daydı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlarken kızı Beren ile duygusal anlar yaşadığı fotoğraf karesinin hikayesi ortaya çıktı.

AYTUNÇ AKIN - YENİÇAĞ SPOR

Trabzonspor, Süper Lig''in 35.haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı ve ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti

Mücadelenin ardından gerek sosyal medyada gerekse de kent meydanlarında Bordo Mavili taraftarlar, 38 sene sonra gelen şampiyonluğun sevincini doyasıya yaşadı.

Bu sevinci yaşayanlar arasında bir dönem Trabzonspor''da yöneticilik de yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da vardı. İmamoğlu, şampiyonluk sonrası gözyaşlarını tutamadı.

İmamoğlu, Trabzonspor''un şampiyonluğunu kutlarken kızı Beren ile duygusal anlar yaşadı. O fotoğrafın hikayesini Yeniçağ Spor servisi ortaya çıkardı.

"SEVİNÇTEN KIZIMLA AĞLADIK..."

İmamoğlu duygusal fotoğrafla ilgili, "İki oğlum da Trabzon''a maça gitti. Ben de yoğunluktan dolayı maça gidemedim ve kızımla evde izledim. Maç bittikten sonra sevinçten kızımla ağladık. Kızımla ağlaşırken, Dilek Hanım (İmamoğlu) da bizi çekmiş. Spontane bir şekilde sosyal medyada yayıldı. Ben de insanım ve yöneticilik yaptığım, doğduğum şehrin şampiyonluğu beni çok mutlu etti. Ondan dolayı çok duygulandım. Bana bunu çok görmeyin. Oğullarımı da aradım telefonda onlar ağladı, ben ağladım." ifadelerini kulllandı.

Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Trabzonspor’umuzun 2021-22 sezonu şampiyonluğunu yürekten kutluyorum. Sporun ve futbolun şehri Trabzon’a ve camiaya bu sevinci yaşatan; teknik heyeti, sporcuları ve yönetimi tebrik ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE O FOTOĞRAF:

 

İlgili Haberler