Ekrem İmamoğlu, Elazığ’da

Ekrem İmamoğlu, Elazığ’da
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğluyla beraber Elazığ'da deprem bölgesine giderek incelemelerde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğluyla beraber Elazığ'da deprem bölgesine giderek incelemelerde bulundu. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ise şu sözlere yer verdi:

"Depremle sarsılan Elazığ’dayız. Arama kurtarma ve destek ekiplerimiz tam koordinasyon ile çalışıyorlar. Bölgedeki ihtiyaçların tespiti için çalışma yapacağız. Tüm bölge halkının bilmesini isterim ki; bütün İstanbul’un kalbi burda atıyor ve her türlü desteğe hazırız."

Deprem bölgesinde incelemelerde bulanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu. Başkan İmamoğlu, deprem konusunda gerçeklerle yüzleşilmesi ve hızlı bir şekilde yol alınması gerektiğini ifade ederek, "Gerçeklerle yüzleşmeliyiz. Hızlıca yol almalıyız, tedbirler almalıyız şehirlerimizin başka hiçbir önceliği yok. Deprem bölgesinde bulunan şehirlerimizin başka hiçbir önceliği yok. Gönül arzu ederdi ki evet deprem bir gerçek ama tek bir vatandaşımızın hayatını kaybettiğini duymayalım. Ama ne yazık ki ölüm haberleri aldık. Şu anda da bekleyiş var umarım enkaz altında ki vatandaşlarımızı sağ bir şekilde kurtarırız. Görüyorum ki ülkemizin devletimizin tüm kamu kurumlarının arama kurtarma ekiplerinin burada gönül gönüle burada el ele hizmet ediyorlar. Bu aşamasında ki bu birlikteliğimiz çok doğru ama bu birlikteliğimiz dediğimiz gibi afet dışında da elde etmemiz gereken bir birliktelik. Deprem öncelikli meselemiz, geldik acıları paylaştık incelemelerimize genel başkan yardımcılarımızla devam ediyoruz" dedi.

 

twitt-imam.png