Ekrem İmamoğlu: “Kendilerine çeki düzen vermezlerse…”

Ekrem İmamoğlu: “Kendilerine çeki düzen vermezlerse…”
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı İmamoğlu “Kötü söz konuşanlar aynaya bakacak ve yüzleri kızaracak. Kendilerine çeki düzen verecekler. Vermezlerse onlar bilir. 2023’te genel seçim var, vermezlerse orada da millet gönderir” dedi.

CHP ve İYİ Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan ortak Adayı Ekrem İmamoğlu, siyasette kötü dilden uzak bir anlayışla hareket edeceğini söyleyerek, “Kötü söz konuşanlar aynaya bakacak ve yüzleri kızaracak. Kendilerine çeki düzen verecekler. Vermezlerse onlar bilir. 2023’te genel seçim var, vermezlerse orada da millet gönderir. Ama akılları başlarındaysa ‘biz yanlış yaptık’ der, aynaya bakar kendilerini düzeltirler” şeklinde konuştu.

 Yerel seçim çalışmalarına Sarıyer’de sürdüren İmamoğlu, ilçe merkezinde vatandaşlarla sohbet etti. Yoğun ilgi nedeniyle seçim otobüsünün üzerine çıkan İmamoğlu, halkın sorunlarını bildiklerini ve çözüm önerilerinin hazır olduğunu söyleyerek seçimde destek istedi. Buradan Ayazağa’ya geçen İmamoğlu, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Artık fazla sürmeyecek 1 Nisan’dan sonra göreceksiniz televizyonunuzu rahat açacaksınız. Çünkü insanlar bakacak ki adam güzel konuştu seçimi kazandı. Birçok arkadaşımız da aynı şeyi yapıyor. O kötü söz konuşanlar aynaya bakacak ve yüzleri kızaracak. Kendilerine çeki düzen verecekler. Vermezlerse onlar bilir. 2023'te genel seçim var, vermezlerse orada da millet gönderir. Ama akılları başlarındaysa ‘biz yanlış yaptık' der, aynaya bakar kendilerini düzeltirler. Ben milletin televizyonuna çıksam ne olur. Bize zorla yayın veriyorlar, yayın kesiliyor falan onu da önemsemiyorum. Başkalarına ortak yayın yapıyorlar. Aynı anda 4-5 kanalda ortak yayın yapıyorlar, o ortaklık nedir anlamadım. Ne olursa olsun az kalan bu günde çalışacağım. Çok çalışacağım bu güzel dilden vazgeçmeyeceğim. En kötü sözüm Allah size akıl versin olacak”