Ekrem İmamoğlu o soruya böyle cevap verdi!

Ekrem İmamoğlu o soruya böyle cevap verdi!
İYİ Parti ve CHP'nin ortak İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, "Kazanamazsanız genel başkanlığa mı yürüyeceksiniz" sorusuna cevap verdi.

CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu, Sözcü'den Özlem Gürses'in sorularını yanıtladı.

İmamoğlu, herkesin ortak oyuyla seçilerek İstanbul tarihinde bir ilki gerçekleştireceğini söyledi.

Devamında "Kazanamazsanız Beylikdüzü de gitmiş olacak. Genel başkanlığa mı yürüyeceksiniz o durumda?" sorusunu yanıtlayan İmamoğlu, şunları kaydetti:

"Şu anda tek odaklandığımız şey kazanmak. Ama dünyanın sonu da değil. Siyaseti bir günde bırakabilecek şekilde yapıyorum, benim mesleğim değil, bir görev bu. Genel başkanlığa gelince, şu anda sadece İstanbul'u düşünüyorum."

İstanbul'da asla bitmeyecek fırsatların, kaynakların mevcut olduğunu belirten İmamoğlu, "İstanbul kendi kaynağını oluşturabilir. Bu değeri oluştururken de "mutlak şeffaflık" gerekir. Ben, göreve geldiğimde, ilk iş İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tüm iştiraklerini uluslararası tecrübeye sahip firmalara denetime açacağım. Bu denetleme bir bütçe disiplini de getirecek" ifadesini kullandı.