Ekrem İmamoğlu sözünü verdi: Beraber çözecekler

Ekrem İmamoğlu sözünü verdi: Beraber çözecekler
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Beşiktaş’ta İBB işbirliğiyle yürütülen altyapı çalışmalarını, ilçenin parklarını ve Yahya Efendi Dergâhı’nı birlikte gezerek incelemelerde bulundu.

İBB Başkanı ve Beşiktaş Belediye Başkanı’nın ilk durağı Dolmabahçe Gazhanesi oldu.  Başkan İmamoğlu ve Akpolat burada incelemelerde bulunarak tarihi Gazhane hakkında bilgi aldı ve bundan sonraki süreçte neler yapılması gerektiğini konuştu. 

Başkan İmamoğlu ve Akpolat daha sonra salgınla mücadele kapsamında normalleşme adımlarının atılacağı 1 Haziran öncesinde Maçka Demokrasi Parkı, İsmet İnönü Parkı, Kuruçeşme ve Bebek Parkı’nı ve Arnavutköy’e yapılan yeni park alanını da ziyaret etti. Başkan İmamoğlu parklardaki eksikliklerin giderilerek tarihi dokuya uygun bir şekilde vatandaşların istekleri doğrultusunda en iyi şekilde hizmet vereceklerini söyledi. 

i2-020.jpg

İstanbul’un en büyük ana arterlerinden Barbaros Bulvarı’nda yürütülen altyapı çalışmalarını da inceleyen Başkan İmamoğlu, Başkan Akpolat’tan gelinen süreç hakkında bilgi aldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek altyapı çalışmalarına hız verildiğini belirten Başkan Akpolat, 1268 metre dere ıslahı çalışmasının ardından bölgede yağış sonrası yaşanan su baskınlarının kalıcı olarak çözüme kavuşturulacağını ifade etti. Akpolat, İBB işbirliğiyle yürüttükleri bu büyük çalışma için Başkan İmamoğlu’na tüm Beşiktaşlılar adına teşekkür etti. 

Başkan İmamoğlu da, Koranavirüs ile mücadele sürecinde Beşiktaş’ta yürütülen özverili çalışmalardan ötürü Başkan Akpolat’a ve ekibine teşekkür ederek  Beşiktaş’ın sorunlarını beraber çözeceklerinin  sözünü verdi.