Ekrem İmamoğlu: “Tek bir oya dahi sıkıntı getirmeyeceğiz”

Ekrem İmamoğlu: “Tek bir oya dahi sıkıntı getirmeyeceğiz”
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, TV5'te Gazeteci Çağlar Cilara'nın programına konuk oldu. Seçmenlerden, sandık güvenliğinden şüphe duymamalarını isteyen İmamoğlu, “İstanbul'da tek bir oya dahi sıkıntı getirmeyeceğiz" dedi.

Ekrem İmamoğlu, TV5'te Gazeteci Çağlar Cilara'nın programına konuk oldu.

Üsküdar belediye meclis üyesinin evinden çıkan 40 kişilik seçmen listesi hakkında sorulan soruya İmamoğlu, "Ben 11-12'ye yakın seçim yönetmiş birisiyim. Süreçte en ufak bir problemi yaşatmamış bir belediye başkanıyım. Tecrübeme inanıyor ve güveniyorum. Çok net ifade edeyim, İstanbul'da tek bir oya dahi sıkıntı getirmeyecek süreci tanımlamış durumdayız. İstanbul'da hayali seçmene imkan verecek bir alt yapı olması mümkün değil. Biz de takip ediyoruz. Seçim gününden ve sandık güvenliğinden şüphe duymasınlar. Gönüllüler lütfen bize eşlik etsinler" yanıtını verdi.

İKİNCİ METROBÜS HATTI PROJESİNİ AÇIKLADI

İstanbul'un ulaşım sorununa ilişkin bir projesini de açıklayan İmamoğlu, projenin TEM otoyolu üzerinde olacağını duyurdu. İmamoğlu projenin ayrıntılarını şöyle açıkladı: “Birinci sıra sorunumuz ulaşım. İstanbul'un yarısı TEM yolu üzerinde ikamet ediyor. TEM yoluna ekspres ulaşım tanımladık. Daha iyi algılansın diye adını ikinci bir metrobüs koyduk ama daha az duraklı olacak. Sultanbeyli'den Esenyurt'a kadar az duraklı İstanbul'u boydan boya geçen bir hat. Ciddi bir yükü alacak.”