Ekrem İmamoğlu'nun eski işini duyan şaşırdı

Ekrem İmamoğlu'nun eski işini duyan şaşırdı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile şarkıcı Karsu Dönmez yemek videosu çekti. Videoda İmamoğlu'nun "Ben eskiden lokantacıydım" sözleri Karsu ile birlikte videoyu izleyen herkesi şaşırttı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile şarkıcı Karsu, İmamoğlu''nun youtube kanalı için yemek videosu hazırladı. Videoya, Karsu''nun İmamoğlu hakkındaki detayı öğrenince yaşadığı şaşkınlık damga vurdu.

İmamoğlu, yemek hazırladıkları sırada Karsu''ya dönerek, "Piyaz yapardım ben, lokantam vardı" dedi. Karsu''nun bu sözleri duyduktan sonra kısa süreliğine şaşkınlık yaşadığı ve "Gerçekten mi?" diye sorduğu duyuldu.

Başkan İmamoğlu, sözlerini şu şekilde devam etti:

"92''de üniversite öğrencisiyken lokanta açmıştım. Daha doğrusu üstüme kaldı. Yöresel bir köftemiz vardı bizim, Akçaabat köftesi. İlk olarak biz açtık, bizden önce İstanbul''da açan yoktu. Ustam nazlıydı, bazen köfte çıkmazdı elinden. Ben köfteye yapmaya bile öğrenmeye gittim o zaman."

Ekrem İmamoğlu''nun önceden müteahhitlik yaptığı biliniyordu; ancak daha önce lokantacılık da yaptığını duyan vatandaşlar o lokantayı bularak sosyal medyada fotoğrafını paylaştı.

İşte İmamoğlu''nun işlettiği o dükkan:

İlgili Haberler