'Elazığ'da büyük bir başarı yakalayacağız'

'Elazığ'da büyük bir başarı yakalayacağız'
İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Or: "Ali Şekerdağ'ın adaylığının kesinleşmesi parti teşkilatlarında ve şehrimizde çok olumlu bir hava oluşturdu."

Sümeyra Kırca / İstanbul

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlut Or, yerel seçim çalışmaları hakkında Yeniçağ'a açıklamalarda bulundu. Partiye üye kayıtlarının giderek yoğunlaştığını ve mahalle teşkilatlarını oluşturduklarını aktaran Or, "Sandıklarda görev alacak arkadaşları şimdiden belirliyoruz. İsimler belli olur olmaz hepsi seminerlerden geçecek. Elazığ'ın tanınmış saygın işverenlerinden, Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı Ali Şekerdağ'ın adaylığının kesinleşmesiyle birlikte parti teşkilatlarında ve Elazığ'da çok olumlu bir hava oluştu. Adayımızın, Elazığ'ı çok iyi tanıması, ilin sorunlarına vakıf olması, çözüm yollarına ait bilgi ve tecrübeye sahip olması, son derece mütevazi ve alçak gönüllü olması Elazığ'da dengeleri bozdu. Yerel seçimlerde büyük bir başarı sağlayacağımıza inancımız tam" diye konuştu. Başkan adayının, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından açıklandığında büyük bir coşku yaşandığını anlatan Or şu ifadeleri kullandı: "Başkan adayımız Ankara'dan Elazığ'a gelişlerinde, beraberinde bulunan İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. 800 araçtan oluşan bir konvoyla ve büyük bir coşkuyla şehir turu yapıldı. Bu heyecan partiye İYİ bir ivme ve yoğunluk kazandırdı."

Partide, belediye meclisi ve il genel meclisinde müracatların giderek arttığına işaret eden Mevlüt Or, ilçe ve belediye başkan adayları ile çalışmalara devam ettiklerini vurguladı. İYİ Parti olarak Elazığ'da başarılı bir sonuç elde edeceklerini belirten Or, "Azim ve gayret bizden, taktir yüce Allah'tan" dedi.