Elektrik faturası fazla gelenler dikkat! 400 TL iade edilecek

Elektrik faturası fazla gelenler dikkat! 400 TL iade edilecek

Garanti Bankası avantajlar dolu yeni kampanyasını resmi web sitesi aracılığıyla duyurdu. Garanti Bankası tarafından duyurusu yapılan kampanya kapsamına göre, kampanyaya katılım sağlayan kişilere, 400 TL’ye kadar ödeme yapılacağı bilgisi yer alıyor.

Garanti Bankasının yeni kampanyası katılım sağlayarak otomatik fatura ödeme talimatı veren banka müşterilerine 400 TL para iadesi yapılacak. İşte Garanti Bankası’nın yeni kampanyası kapsamında yer alan katılım şartları ve kampanya detayları…

400 TL’YE KADAR GERİ İADE

Garanti Bankası yapmış olduğu kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Garanti Bankası yeni kampanyasını resmi web sitesi aracılığıyla duyurarak müşterilerinin hizmetine sundu. Duyurusu yapılan kampanya kapsamına göre, 10 Temmuz ila 10 Ağustos tarihleri arasında ilk defa Garanti BBVA’lı olan kişiler fatura ödeme talimatı vermesi ile birlikte 400 TL para iadesi fırsatından yararlanabilecek.

KAMPANYA ŞARTLARI NELER?

Garanti Bankası tarafından yapılan duyuru göre, Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirerek Müşteri Olmak İstiyorum ibaresi üzerinden 10 Ağustos 2023 tarihine kadar ilk defa Garanti BBVA müşterisi olan kişiler kampanya kapsamında yer alan avantajlardan yararlanılabilecek.

Garanti BBVA Mobil üzerinden, ELEKTRIK promosyon kodunu 11 Eylül 2023 tarihine kadar girdikten sonra, Garanti BBVA Mobil aracılığıyla vadesiz hesap ya da kredi kartlarından herhangi birisi ile elektrik ödemesi yaparak kampanya kapsamında yer alan avantajlardan yararlanılabilecek.

Bu şekilde kampanya katılım sağlayan banka müşterileri, ilk elektrik faturasını manuel olarak ödemesi ile birlikte en fazla 250 TL olmak şartıyla otomatik ödeme talimatı veren kişiler kampanya kapsamında en fazla 400 TL ödül kampanya katılım sağlayan karta iade edilecektir.

İLK VE TEK ELEKTRİK FATURASI İÇİN GEÇERLİ

Kampanya dahilinde yer ödül kazanma fırsatı müşteri olduktan sonra 11 Eylül 2023’e kadar ilk ve tek elektrik faturası için geçerli olacakken, 11 Eylül 2023 tarihindeki ödemeler kampanya kapsamına dahil edilmemiştir. Garanti Bankasının tarafından hazırlanan kampanya dahilinde 400 TL kazanmak isteyen kişiler kampanyaya ile ilgili daha kapsamlı bilgileri bankanın resmi sitesinden üzerinden ya da müşteri hizmetleri aracılığıyla öğrenebilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.