Elektronik müziğin Türkiye’deki yeni yüzü olma adaylarından Kozy

Elektronik müziğin Türkiye’deki yeni yüzü olma adaylarından Kozy
Elektronik müziğin yeni yüzü olma adaylarından Kozy, bu yılın Deep House tarzının gözdelerinden biri olmaya aday niteliğinde.

Kozy sahne ismiyle piyasada yeni boy göstermeye başlayan Koray Esin, elektronik müziğin Türkiye'deki yeni yüzü olma adaylarından. Elektronik müzik tarzını benimseyen Kozy, bu tarza yeni bir soluk kazandırmak için 3 senedir çalışmalarına son hızda devam ediyor.

KOZY KİMDİR?

Kozy sahne ismiyle piyasada yeni boy göstermeye başlamış olan Koray Esin, 1997 İstanbul doğumludur. Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ni kazanınca Ankara’da yaşamaya başlayan Koray, 2015 senesinden beri hayatına orada devam etti. Müzik hayatına 2017 senesinde yakın arkadaşının bir müzik platformuna koyduğu parçadan etkilenerek başladı. Elektronik müzik tarzını benimseyen Kozy, bu tarza yeni bir soluk kazandırmak için 3 senedir çalışmalarına son hızda devam ediyor.

2017 yılında çıkardığı “Deep Dreams” ve 2019 yılında çıkardığı “Nightwalker” parçalarından sonra, yakın bir tarihte Sıla Ezgi Erşan ile çıkardığı “Down” parçası, bu yılın Deep House tarzının gözdelerinden biri olmaya aday niteliğinde.

İleride resmi olarak kuracağı kayıt şirketi “Quixotic Records” ile yeni başarılar yakalamaya çalışacak olan sanatçı, kendi sanatçı kişiliğinin yanı sıra, kayıt şirketiyle birçok müzik türünde eserler yaratmayı ve onları piyasaya sürmeyi hedefliyor.