Eli bıçaklı servis sürücüsünü öğrenciler yatıştırdı

Eli bıçaklı servis sürücüsünü öğrenciler yatıştırdı
Kayseri'de arıza yapan müşteri servis minibüsünün yolu kapatması nedeniyle çıkan trafik kavgasında minibüs sürücüsü, tartıştığı otomobil sürücüsünün üzerine bıçak çekerek yürüdü. Eli bıçaklı sürücüyü, lise öğrencileri güçlükle yatıştırdı.

Bu sabah Kocasinan İlçesi’ne bağlı İstasyon Caddesi üzerinde meydana gelen olayda Sosyete Pazarına müşteri taşıyan soyadı öğrenilemeyen Cemal adındaki sürücünün yönetimindeki 38 P 1789 plakalı servis minibüsü, elektrik arızası nedeniyle yolun sağ şeritinde aniden durdu.

Minibüs sürücüsü elektrik arızası nedeniyle dörtlü ikaz flaşörlerini de yakamadı. Minibüsün arkasında sıra olan diğer araç sürücüleri klakson çalarak servis aracının hareket etmesini istedi. Uzun araç kuyruğunun oluştuğu işlek caddede otomobil sürücülerinden birisi aracından inerek arıza yapan servis sürücüsünün üzerine yürüdü.

MİNİBÜSTEN BIÇAK ALDI

Bunun üzerine servis şoförü, kendisini tutan lise öğrencilerinin arasından sıyrılıp, minibüsün sol kapısından uzanarak aldığı ekmek bıçağıyla tartıştığı sürücüye yöneldi. Olayı çevre esnafı film gibi izlerken, okula giden kız ve erkek lise öğrencileri servis sürücüsünü tutup, olası bir cinayeti önledi. Öğrenciler, öfkesi yatışan ve elindeki bıçağı bırakan sürücünün minibüsünü yan sokağa iterek, olası bir kazanın da önüne geçti.