Elimi Bırakma 15. bölüm fragmanı! Elimi Bırakma son bölüm

Elimi Bırakma 15. bölüm fragmanı! Elimi Bırakma son bölüm
Elimi Bırakma 15 . bölüm fragmanı yayınlandı. Reytinglerde birinci gelen Elimi Bırakma'nın yeni bölümü heyecan dolu. Peki, son bölümde neler oldu? İşte Elimi Bırakma...

Elimi Bırakma 15. bölüm fragmanı! Elimi Bırakma son bölüm

TRT1 ekranlarının büyük bir ilgi ve alakayla takip edilen Elimi Bırakma 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz binlerce diziseverler tarafından izlendi ve yorum yapıldı. Heyecan dolu sahnelerinin yaşandığı Elimi Bırakma'nın yeni bölümünde Cenk'ten intikam almak için Çelen ailesine sızan Kadir'in hedefi Melis olacaktır. Melis Kadir'i görür görmez hoşlanır ve tanışmaya başlarlar. Öte yandan Feride Hanım Hüsniye'nin fenalaşması ile adeta hüsrana uğrar. Azra'nın ise kaçırıldıktan sonra akıbeti belirsizdir. Elimi Bırakma 15. bölüm fragmanı haber sitemizde izleyebilirsiniz.

Yayınlandığı ilk günden beri hatırı sayılır bir izleyici kitlesine ulaşan ve pazar gecelerinin en çok seyredilen dizisi Elimi Bırakma dün akşam 14. bölümü ile televizyonda yayınlandı. Dizi biter bitmez 15. bölüm fragmanı yayınlandı.

ELİMİ BIRAKMA 15. BÖLÜM FRAGMANI

Elimi Bırakma 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanı izlemek için haberimizde bulunan butona tıklayarak kesintisiz izleyebilirsiniz.

ELİMİ BIRAKMA YENİ BÖLÜMLER-TIKLA

el.jpg

28 EKİM PAZAR REYTİNG SONUÇLARI

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜM NELER OLDU

Elimi Bırakma yeni son bölümde heyecanlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Azra'nın kardeşini bulmanın sevinci yarım kalmıştır. Çünkü Mert'in kendisini değil Sumru'yu seçmiştir. Mert'in bu kararıyla yıkılan Azra Mert'ten bir saniye bile ayrılmak istemese de Mert, Azra'nın kendisini terk ettiğini düşünmekten kendini alıkoyamaz. Bu gelişme Sumru ve Azra arasında büyük bir çatışmayı beraberinde getirecektir. Diğer yandan Fatma, Mert'in elinden alınmasıyla en trajik hatırasını yeniden yaşar. Mert'i geçmişte kaybeden Fatma bir kez daha onu kaybetmenin acısıyla onu tekrar elde etmenin yollarını arayacaktır. Cenk ise Azra ve kardeşi arasında bağ kurmaya çalışmaktadır. Ancak Kadir çoktan kötü planlarını eyleme dökmeye başlamıştır. Bunun için de Kadir Çelen ailesini içten fethetmek için düğmeye basmakta gecikmez. TRT1'in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren yeni dizisi Elimi Bırakma, her Pazar günü yeni bölümleri ile saat 20.00'de TRT1'de. Elimi Bırakma'nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimler paylaşıyor.

Elimi Bırakma her pazar günü saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında izleniyor.