Elimi Bırakma 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Elimi Bırakma 15. bölüm

Elimi Bırakma 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Elimi Bırakma 15. bölüm
Adrenalin ve entrikanın eksik olmadığı Elimi Bırakma 15. bölümü bu akşam yayınlandı. Hemen ardından da Elimi Bırakma 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? soruları gelmeye başlıyor. Peki son bölüm ve yeni bölüm fragmanında neler olacak?

TRT 1 ekranlarının sevilerek takip edilen Elimi Bırakma 15. bölümü bu akşam izleyici ile buluştu. Peki Elimi Bırakma 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Dolunay Soysert ve Seray Gözler'in alığı dizinin son bölümünde yaşananlar; Hüsnüye Hanım fenalaşıyor. Azra çok zor durumda ve kaçırılma sonrası akıbeti belli değil. Ayrıca Cenk'e bir darbe de kardeşi ile geliyor. Azra'yı kaçırtan adam Melis'in peşinde. Elimi Bırakma 15. yeni bölüm 2. fragmanında ise; Cenk, Azra'dan söz vermesini istiyor. İstediği ayrılmamaktır ve Azra'nın ondan vazgeçmemesidir.

ELİMİ BIRAKMA 15. BÖLÜM

Dizinin yeni bölümünü dün akşam saat: 20.00'da yayınlanacak kaçıranlar ise TRT 1 resmi sitesinden izleyebilecek.

ELİMİ BIRAKMA 16. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Elimi Bırakma 15. bölümü yayınlanmasının ardından 16. bölüm fragmanı da yayınlandı.

ELİMİ BIRAKMA YENİ BÖLÜM İZLEYİN

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜM NELER OLDU

Mert'i kaybeden Fatma bu durumu kabullenmek de zorlanıyor. Geçmiş de kaybettiği oğlunu hatırlıyor. Fatma'nın geçmişte bebeğini emzirirken uyuyakalarak oğlunu kaybettiği ortaya çıkıyor. Fatma, ‘uyan oğlum' diye kendi kendine konuşmaya başlıyor.
 Feride Hanım, Mine'den Cenk'in Azra'yı apar topar götürdüğünü öğreniyor. Feride, Serap'ı arayıp çocukları merak ettiğini söylüyor. Ama Serap da oğluna telefonla ulaşamıyor. Sonra Arda'yı arıyor. Arda yaşananları annesine bir çırpıda anlatıyor. Feride Hanım da Serap'tan Azra'nın kardeşini bulduğunu öğrenip, çok seviniyor.

Cenk, Azra, Sumru ve Mert eve gidiyorlar. Arabada Cenk, Azra'nın elini tutuyor ve Sumru da bunu görüyor. Feride Hanım Arda'dan oraya geldiklerini duyuyor. Heyecanla hizmetçiye yemek yapmasını söylüyor. Ayrıca şoförden de Mert için kıyafet ve oyuncak almasını istiyor. Serap ile Melis kıskançlıkla bu durumu yediremiyor. Feride Hanım da eve geldiklerinde Mert'in tavrını öğreniyor. Azra'ya moral veriyor. Evde Mert, Sumru'nun yanından ayrılmıyor. Serap ve Melis'e Mert'in Azra'yı istemediğini söylüyor. O sırada Azra geliyor ve her şeyin sorumlusunun Sumru olduğunu söylüyor. Cenk ile Azra trafikte korkunç bir olay yaşıyorlar. Cenk önünü kesen adama kızıp arabadan iniyor. Kavga büyüyor ve yumruklar konuşuyor. O sırada iki adam Azra'yı alıkoyarak başka bir arabaya bindiriyor. Cenk ardından bağırıyor ama adamlar onu tuttuğu için elinden bir şey gelmiyor.