Elimi Bırakma 30. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Elimi Bırakma 30. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Pazar günlerinin sevilen dizisi Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Elimi Bırakma yeni bölüm fragmanında Cenk’in etrafında önemli olayların yaşandığı görülüyor. İşte detaylar...

Yeni bölümde Cenk’i geri kazanabilmek adına girişimlerde bulunan Serap ve Feride işleri yoluna koyabilmek için mücadele edecek. İşte detaylar...

Güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi gibi başarılı isimlerin rol aldığı dizi Elimi bırakma son olarak 29. bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ELİMİ BIRAKMA 29. BÖLÜMDE NE OLDU

Kazadan sonra Cenk’in beyninde tehlikeli bir anevrizma oluştuğu ortaya çıkar. Cenk’in doktoru Defne, hastalığın ciddiyeti hakkında onu uyarır ve bir an önce müdahale edilmesi gerektiğini söyler. Cenk’in ise bu esnada önceliklerine karar vermesi, kendi sağlığı ile sevdiklerinin mutluluğu arasında bir seçim yapması gerektiğine karar verir.

Öte yandan, Sumru’nun elindeki şirket hisselerinin asıl sahibinin Serap olduğunu Cenk’ten saklamak giderek güçleşmeye başlamıştır. Cenk gerçekleri öğrenir.

ELİMİ BIRAKMA 30. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Sumru’nun arkasındaki kişinin Serap olduğunu öğrenen Cenk, ailesine karşı büyük bir güven kaybı yaşamaktadır. Azra ise Cenk’in ailesiyle olan bağlarını koparmaması için çabalamaktadır.

Serap ve Feride, Cenk’i geri kazanmanın derdine düşerler. Bir yandan hastalığıyla mücadele ederken, bir yandan da annesinden yediği darbeyi sindirmeye çalışan Cenk, hayatıyla ilgili önemli kararlar almanın eşiğindedir.

ELİMİ BIRAKMA BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Pazar akşamlarının merakla takip edilen dizisi Elimi Bırakma 30. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek