Elimi Bırakma 37. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Elimi Bırakma 37. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Pazar günlerinin sevilen dizisi Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Elimi Bırakma yeni bölüm fragmanında Azra ve Cenk kitabın gizemini çözebilecekler midir? İşte detaylar...

Güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi gibi başarılı isimlerin rol aldığı dizi Elimi bırakma son olarak 36. bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte yeni bölüm

ELİMİ BIRAKMA 36. BÖLÜMDE NE OLDU

Parayı Faruk’a veren Azra, Cenk’in beklenmedik bir anda gelmesiyle babasının katilini öğrenme şansını kaçırır. Azra parayı alan Faruk’un bir daha kendisiyle iletişime geçmeyeceğine emindir.
Skandala sebep olan videonun Ferhat Usta'nın telefonundan çıkması üzerine Cenk'in Ferhat Usta'yı ihanetle suçlaması, Cenk ve Azra arasında gerilime sebep olur.
Feride ise, bir yandan şirketin itibarını kurtarmak ve kaybedilen iş anlaşmasını geri kazanmak için uğraşırken; bir yandan da Ferhat Usta'nın suçsuzluğunu ortaya çıkarmak niyetiyle harekete geçer.
Kadir ve Melis arasındaki ilişkiyi artık net biçimde öğrenen Arda ise, Kadir hakkında araştırma yapacak ve onun hakkında bir takım bilgilere ulaşacaktır. Arda, ablasının Kadir ile olan ilişkisini aileye açıklayacak mıdır?

ELİMİ BIRAKMA 37. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Feride, Cenk'e aşkın çok güçlü olduğunu ve mantıklı olmadığını söylüyor. Cansı babasının onun terk etmesinden korkuyor. Sumru Burhan'ı tehdit ederek kızını bırakırsa onu öldüreceğini söylüyor. Cenk ve Azra kitabın sırrı için yollara düşüyor. Melis, Kadir'den vazgeçmek istemiyor. Melis evden gidİyor. Arda bu durumdan kendini suçluyor. Feride olanları Arda'dan duyuyor ve büyük endişe yaşıyor.

Azra’nın babasının katilini bulmakla ilgili ümitleri iyiden iyiye tükenmiştir. Fakat Faruk’un Cansu’ya verdiği kitabı görünce gözlerine inanamaz. Araları bozuk olsa da Cenk’i arayıp kitaptan bahseder. Azra ve Cenk kitabın gizemini birlikte çözebilecekler midir?

ELİMİ BIRAKMA BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Pazar akşamlarının merakla takip edilen dizisi Elimi Bırakma 37. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek.