Uçakta unutmuştu. Çantasını bulabilmek için sunum hazırladı

Uçakta unutmuştu. Çantasını bulabilmek için sunum hazırladı
Uçakta çantasını unutan Elliot Sharod, bir süredir bunu havayolu şirketine açıklamak için ter döktü. AirTag’i anlatmak için slayt hazırladı

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; Son yılların en faydalı teknolojik aksesuarlarından birinin AirTag olduğunu söylemek gerek. Bir anahtarlık boyutunda olmasına rağmen binlerce liralık değerli eşyalarınızı kurtarabilen aksesuar, iPhone kullananların hayatını kolaylaştırıyor. Takıldığı eşyanızı dünyanın her bir köşesinden takip edilebilmesini sağlayan cihaz, bu defa uçakta çantasını unutan bir adamın çantasını buldu. Ancak havayolu şirketine bu teknolojiyi açıklamak istediğinde gereksiz bir zahmet ile karşılaştı.

AirTag, dünyanın her yerindeki iPhone’larla şifreli şekilde iletişim kurarak sürekli nerede olduğu bilgisini güncelliyor. Bu da kayıp eşyanızın, bir iPhone ya da iPad’in bulunduğu herhangi bir yerden konum gönderebilmesini sağlıyor. Uçakta çantasını unutan Elliot Sharod, bir süredir bunu havayolu şirketine açıklamak için ter döküyor.

HAVAYOLU ŞİRKETİNE AİRTAG’İ ANLATMAK İÇİN SLAYT HAZIRLADI

 

Elliot Sharod ve karısı, Güney Afrika’dan Birleşik Krallık’a seyahat ederken Elliot çantasını uçakta unuttu. Bir önlem olarak daha önceden çantasına bir AirTag bırakan Elliot, çantanın nerede olduğunu bulabildi ancak bunu havayolu şirketine açıklamak hiç kolay olmadı. Çanta sürekli başka ülkelere giderek tek başına yolculuğa çıktığı için AirTag’in gönderdiği konum sabit olamıyor.

Havayolu şirketine defalarca e-posta gönderen ve arama yapan adam, bir türlü çözüme kavuşamayınca bir PowerPoint sunumu hazırlama yoluna gitti. Hazırladığı sunumu Twitter’da paylaşıp şikayetini anlatan Elliot, uçuşu gerçekleştiren Aer Lingus firmasını etiketleyerek detayları anlattı.

Bunun korkunç bir deneyim olduğunu dile getiren Elliot, havayolu şirketinden birilerinin ona ulaşarak birlikte çantayı bulacaklarını umuyor. Hazırladığı sunuma, çantasının konum verilerini ekleyen ve nereden nereye gittiğini detaylıca anlatan Elliot’un bir dahaki uçuşuna çanta götürmemesi epey olası görünüyor.

İlgili Haberler