Elon Musk AKP’den belediye başkan adayı oluyor. Cumhurbaşkanı Elon Musk ile görüştü sosyal medya espri bombasını patlattı

Elon Musk AKP’den belediye başkan adayı oluyor. Cumhurbaşkanı Elon Musk ile görüştü sosyal medya espri bombasını patlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Tesla’nın CEO’su Musk’ın telefon görüşmesi sonrası sosyal medyada Musk’ın photoshoplu görseli paylaşılmaya başlandı. AKP’nin “gönül belediyeciliği” sloganının kullanıldığı görselde Musk, Mars Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı’nın sosyal medya hesabından paylaşılan açıklamada, “Görüşmede Türkiye’deki kamu ve özel sektör kurumları ile şirket arasında uzay teknolojileri başta olmak üzere farklı alanlarda iş birliğine ilişkin hususlar ele alındı” ifadelerin kullanılmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazı çıkışı konunun kendisine sorulması üzerine, Elon Musk ile müşterek bir çalışma için neler yapılabileceğini konuştuklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Elon Musk’ın görüşmesi sonrası ise sosyal medyada AKP’nin seçim sloganı olan “Gönül Belediyeciliği” ile Elon Musk’ın photoshoplu görüntülerinin yer aldığı görsel paylaşılmaya başlandı. Musk görselde Mars Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

elon-musk-003.jpgelon-musk2-001.jpgelon-musk3-001.jpg