Elon Musk'a takipçilerinden tam not: Oyun biter herşey biter

Elon Musk'a takipçilerinden tam not: Oyun biter herşey biter
Elon Musk uzun zamandır sosyal medyada aktif değildi. Ancak Musk dün yaptığı paylaşımla hayatını kaybeden YouTuber'ı andı. Duygusal bir paylaşım yapan Musk takipçilerinden tam not aldı.

Elon Musk, bir süredir platformda sessiz kalmayı tercih etti. 21 Haziran’dan bu yana sosyal medya üzerinden herhangi bir aktivitede bulunmayan Musk, Technoblade isimli YouTuber’ı andığı tweet ile geri döndü.

Tesla CEO’su, Technoblade kanalının sahibi Alexander’ın ölümünü Sonic the Hedgehog filminden bir alıntı ile andı. Eğlenceli Minecraft videoları ile tanınan kanser hastası Alexander, yayınladığı son videoyla hayranlarına veda etti. Ancak ölümü, Elon Musk’ı bile etkilemiş gibi görünüyor.

Elon Musk, 21 Haziran’dan sonraki ilk Twitter paylaşımında Technoblade’in ölüm haberine yer verdi. Musk’ın Sonic the Hedgehog filminden alıntı yaptığı açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

Oyundan ayrılırsan güvende ol. Dikkatli ol. Ve ne yaparsan yap, ölme. Çünkü kendi oyununuzun dışında ölürseniz… yenilenemezsiniz. Oyun biter, her şey biter… En iyi hayatını yaşamaya çalış. Ertesi gün ölebilirler ve onlarla bir şey yapmadığın için pişman olursun.

Elon Musk, ünlü YouTuber’ı andığı Twitter paylaşımının hemen arkasından ise ilginç olarak Papa’ya yaptığı ziyaretin bir fotoğrafını yayınladı. İtalya’da kendisinin ve dört oğlunun Papa Francis ile buluştuğu fotoğrafı paylaşan Tesla CEO’su, “Papa ile buluşmak onurdu” açıklamasını yaptı.

Tesla ve SpaceX CEO’su Twitter takipçi sayısında önemli bir aşamayı daha geride bıraktı. Elon Musk’ın satın almak üzere olduğu sosyal medya platformu Twitter’da şu anda 100 milyon takipçisi bulunuyor. Elon Musk Twitter’da en çok takipçisi olan ilk 6 hesap arasında yer alıyor.

İlgili Haberler