Elon Musk itiraf etti: Bu huyumdan vazgeçmek istiyorum

Elon Musk itiraf etti: Bu huyumdan vazgeçmek istiyorum
Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk günlük rutinini yenilemek istediğini ve bazı huylarından şikayetçi olduğunu samimiyetle ifade etti. Sabah ilk iş olarak telefonunu kontrol ettiğini ve bunun sağlığına zararlı olabileceğini düşünen Musk, bu huyunu sevmediğini söyledi.

Elon Musk , Full Send Podcast ile yaptığı bir röportajda “Birçok insanın yaptığından şüphelendiğim kötü bir alışkanlığım var: Sabahları hemen telefonumu kontrol etmek. Aslında bu korkunç bir alışkanlık” ifadelerini kullandı.

daha önce Alman otomobil dergisi Auto Bild’e her günün ilk 30 dakikasını e-postaları kontrol ederek geçirdiğini söylemiş olan Musk bu rutinini değiştirmek için çok çalıştığını ifade etti.

Konuyla ilgili araştırmalar yapıldığında  akıllı telefon kullanıcılarının yaklaşık %80′i, uyandıktan sonraki ilk 15 dakika içinde telefonlarını kontrol ettiği ortaya çıktı.  Genellikle sabaha karşı 03.00 gibi yatan ve sabah 9:30′da uyanan Musk, akıllı telefon alışkanlığının biraz endişeden doğduğunu belirtirken şirketlerle ilgili acil durumları kaçırmak istemediğini söyledi.

 

İlgili Haberler