Elon Musk Twitter'dan vazgeçmiyor: Sosyal medya şirketinin CEO'suna çağrı yaptı

Elon Musk Twitter'dan vazgeçmiyor: Sosyal medya şirketinin CEO'suna çağrı yaptı
Dünyanın en zengin insanı, Elon Musk, 4 milyar dolarlık satın alma anlaşmasından çekilmesine rağmen sosyal medya şirketinin peşini bırakmamakta kararlı. Twitter'ın bot hesaplarıyla ilgili net bir veriye sahip olmak için ısrar eden Musk, Twitter CEO’su Parag Agrawal’ı halka açık bir oturumda tartışmaya davet ettiğini duyurdu.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; Twitter satın alma anlaşmasını tek taraflı olarak feshetme kararı alan Elon Musk, yönetim kurulunun dava açmasını istemediğini açıkladı. Twitter CEO’su Parag Agrawal’a yönelik bir açıklamada bulunan Musk, platformdaki spam/bot hesap yüzdesinin doğruluğunu tartışmak istediğini belirtti.

Musk, Twitter’dan yaptığı bir dizi açıklamada şirketin bot sayısının yüzde olarak daha fazla olduğunun kabul edilmesi gerektiğini söyledi. Tesla CEO’su ayrıca Twitter yatırımcılarının bu yanlışlığa karşı harekete geçmesi gerektiğini düşündüğünü belirtti.

Musk çağrısında, “Twitter CEO’sunu Twitter bot yüzdesi hakkında halka açık bir tartışmaya davet ediyorum. Twitter’ın günlük %5’ten az sahte veya spam kullanıcıya sahip olduğunu halka kanıtlamasına izin verin!” ifadelerini kullandı.

Anlaşmayı iptal etmiş olmasına rağmen, Tesla CEO’sunun Twitter hakkında hala neden açıklama yaptığını bilmiyoruz. Twitter bot hesap sorunu sosyal medyanın güvenliği için tehlikeli, bu yüzden Musk’ın radarında olması merak uyandırıyor.

İlgili Haberler