Elon Musk: "Virüste son derece düzmece bir şeyler oluyor!"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Maske, yakın zamanda hayatımızdan çıkmış olacak. COVID-19 aşı çalışmalarında büyük ilerlemeler var. Sonucu bekleyelim." dedi.

Koca'nın, "büyük ilerlemeler var"dan kastı, yerli aşılarla ilgili midir yoksa Almanya'daki BioNTech şirketinin CEO'su Uğur Şahin'in bulduğu iddia edilen aşı mıdır o belli değil.

***

Uğur Şahin, aşının korona virüs salgınını bitireceğinden emin olduğunu söyledi. Şahin, aşının "birden fazla şekilde" korona virüse saldırdığını söyledi:

"Aşı, Covid-19'un hücrelerimize girişini engelliyor. Ama virüs bir şekilde girmiş bile olsa, o zaman da hücreleri virüsün kafasına vurup ortadan kaldırıyor. Bağışıklık sistemini bu iki savunma hareketini yapacak şekilde çok iyi eğittik. Artık biliyoruz ki virüs bu mekanizmalara karşı kendisini savunamaz."

Bu açıklamadan, aşının akıllı moleküllerden oluştuğu anlaşılıyor. Peki RNA diziliminde, Covid-19'dan sonra aşının yapacağı değişikliğin uzun vadede nasıl sonuçlara yol açacağını biliyor muyuz? Veya kim biliyor?

***

Bu arada Şahin, aşının farklı etnik gruplar üzerinde farklı etki gösterip göstermeyeceğinin de henüz netlik kazanmadığını söyledi. Bundan ne anlaşılıyor? Hani Doç. Dr. Oytun Erbaş, korona virüsün ACE/2 proteni çok olan Asyalı erkekleri daha fazla etkileyeceğini söyleyince ideolojik tutumlarını bilim zanneden şartlanmışlar, öyle bir yaygara yaptı ki adam susmak zorunda kalmıştı. Şimdi anlaşılıyor ki sadece virüs değil, etnik gruba göre aşı bile üretilebiliyor.

Uğur Şahin, "İlaç araştırmaları asla siyasi bir araç olmamalı..." diyor ama Avrupa Birliği, BioNTech ve Pfizer'ın geliştirdiği koronavirüs aşısının güvenli bulunması durumunda 300 milyon doz aşı almak için bu şirketlerle sözleşme imzaladı. Bu, bilimsel değil siyasi bir karar değil midir?

***

Diğer taraftan, Uğur Şahin'in şirketinin, korona virüs salgınından önce Bill Gates'in yatırım yaptığı 4 aşı üreticisinden biri olduğu ortaya çıktı. Bill Gates, 2019'da BioNTech'e  55 milyon dolar verdi. Para, "RNA teknolojisi aracılığıyla kanseri tedavisi" projesine verilmiş ama korona virüsün de RNA dizilimiyle ilgili olması tesadüf herhalde...

Uğur Şahin, 2020'nin Ocak ayında, The Lancet bilim dergisinde "Çin'deki esrarlı korona virüs" hakkında bir makale okuduğunu, o zaman bu virüsün dünya genelinde bir pandemiye dönüşeceğini anladığını ve hemen ekibini toplayarak aşı üretmek üzere, "ışık hızı projesi"ni başlattığını söylüyor. İnandırıcı değil! Zira Lancet dergisindeki asıl korona virüs makalesi 2015'te çıkmıştı...

Ayrıca virüsün her yıl mutasyona uğraması durumunda bugün geliştirilen aşıların geçersiz olacağını konuyla ilgili bütün bilim adamları söylüyor.

İnsanlar, önce maskeye alıştırıldı, sonra HES koduna... Sırada mecburi aşı var. Aşı olmayan evden bile çıkamayacak. Belki evde bile rahat bırakmayacaklar... İnsanlık RNA dizilimi bozulmuş, uzaktan kumanda edilebilen robotlara dönüştürülebilir...

***

Dünyayı uzaydan kontrol etmeye çalışan ve uzayda dünya hukukunu tanımayacaklarını söyleyen, Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk ise aynı gün içerisinde dört defa korona virüs testi yaptırdığını, bu testlerden ikisinin pozitif, ikisinin ise negatif çıktığını duyurdu.

Musk, "Son derece düzmece bir şeyler oluyor. Bugün Kovid için dört kez test edildim. İki test negatif, ikisi pozitif çıktı. Aynı makine, aynı test, aynı hemşire" ifadelerini kullandı.

Musk, daha önce de büyük ölçekli karantinaları ve sokağa çıkma yasaklarını "faşizm" ve "bireysel özgürlüğün ihlali" olarak nitelendirmişti.

Yazarın Diğer Yazıları