Elon Musk yine bir tek tweetiyle gündem oldu: Bahsettiği 'x' ile neyi kasetti

Elon Musk yine bir tek tweetiyle gündem oldu: Bahsettiği 'x' ile neyi kasetti
Elon Musk dün bir takipçisinin Twitter üzerinden sorduğu “Twitter anlaşması gerçekleşmezse kendi sosyal medyanı kurmayı düşünüyor musun?” sorusuna herkesi şaşırtacak açıklamayı yaptı. Elon Musk 'x' diyerek nasıl bir siteyi kast etti?

Elon Musk bir takipçisinin Twitter üzerinden sorduğu “Twitter anlaşması gerçekleşmezse kendi sosyal medyanı kurmayı düşünüyor musun?” sorusuna Musk, görenleri şaşkına çeviren şu yanıtı verdi: X.com

Multi milyarder popüler sosyal medya sitesi Twitter''ı satın almayacağını söylemiş ve sosyal medya şirketinin yöneticileri tarafından oyalanmakla suçlanıp hakkında dava açılmıştı.

Bu sürecin ardından satın alma işleminin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini merak eden Twitter takipçileri, medya ve diğer milyarderler Musk''a sık sık aynı soruyu sorar oldu.

Yahoo Finance, Musk''ın X.com''u 2017''de PayPal''dan satın aldığını ifade etti. Siteye şu anda giriş yapmak istenirse açılan sayfada sadece bir "x" harfi çıkmaktadır.

İŞTE SİTEYE GİRİŞ YAPILINCA AÇILAN SAYFA

Musk''ın şu an için verdiği cevapla neyi kast ettiği bilinmiyor ancak yeni bir site oluşturmaya çalıştığına dair söylemler bulunuyor.

İlgili Haberler