Emekli maaşıyla geçiniyorum diyen Sinan Oğan seçimden sonra parsel parsel zengin oldu! İşte aldığı arazilerin değeri

Emekli maaşıyla geçiniyorum diyen Sinan Oğan seçimden sonra parsel parsel zengin oldu! İşte aldığı arazilerin değeri
ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlere giren ancak ikinci tur seçimlerinden önce Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan’ın 30 milyon liralık malikaneden sonra yine 30 milyon liralık bir arazi satın aldığı iddia edildi.

VeryansınTV'nin haberine göre, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ikinci tur oylamasından önce mevcut Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı desteklediğini açıklayan ve seçim döneminde sadece emekli maaşımla geçiniyorum diyen Sinan Oğan'ın 30 milyon lira değerinde yeni bir arazi ve 1 milyon lira değerinde de ev aldığı iddia edildi.

Sinan Oğan’ın, söz konusu gayrimenkul iddialarını yanıtsız bırakması dikkatleri üzerine çekmişti. Konuya ilişkin sessizliğini bozmayan Oğan’ın 30 milyon liralık malikane almasının ardından yeni gayrimenkuller de aldığı ortaya çıktı.

ZAFER PARTİSİ YÖNETİCİSİ İSİM VERMEDEN SORDU

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aslan Yaman, X hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. Yaman, Ankara Tulumtaş’ta “Dr. Hüseyin İngöl” ismindeki mal sahibine ait 1022 ve 613 numaralı parselleri yaklaşık 15 gün kadar önce 2 milyon dolara kimin satın aldığını sordu.

Yaman, X hesabında yaptığı paylaşımın sonrasında, “Lanet olsun sana, Ne kadar ucuz, hatta beş para etmez bir aşağılıkmışsın. Bu iş burada bitmedi” diyerek muhattap ismi vermeden tepki gösterdi.

Veryansın Tv’de yayınlanan Haftadan Kalanlar programında Serkan Öz ile birlikte konuşan Eray Çelebi, Yaman’ın sorduğu parsellere illişkin konuştu. Çelebi, arazileri Sinan Oğan’ın satın aldığını duyurdu.

Çelebi, 1022 numaralı parseldeki gayrimenkulun Veryansın Tv’nin iddia ettiği 30 milyonluk malikane olduğunu belirtti. Çelebi, devamında yaptığı açıklamalarında 613 numaralı diğer parseldeki gayrimenkulün de değerinin yine yaklaşık 30 milyon TL civarında olduğunu ve yeni satın alındığını açıkladı.

Çelebi, söz konusu arazinin henüz imara açılmadığını belirtti. Parselin ne zaman imara açılacağı ise merak konusu…

İşte iddia edilen arazinin parseli:

veryansin.jpg

Çelebi ayrıca Sinan Oğan’ın bu iki parseldeki gayrimenkullere ek olarak Çankaya ilçesine bağlı Mutlukent Mahallesi’nde Beysu Konakları’ndan yaklaşık 1 milyon dolara yeni bir ev daha satın aldığını söyledi. Böylece Oğan; toplamda yaklaşık 2 milyon dolar, yani güncel kurla yaklaşık 60 milyon TL’lik iki yeni mülk edinmiş oldu.

YORUMLAR (22)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar