Emekli Orgeneral Çetin Doğan tutuklandı

Emekli Orgeneral Çetin Doğan tutuklandı
28 Şubat davasında cezası kesinleşen ve hakkında yakalama kararı verilen 14 emekli generalin gözaltıya alınmalarına başlandı. Dönemin Genelkurmay Harekat Başkanı emekli Orgeneral Çetin Doğan, tutuklanarak Muğla Cezaevi'ne gönderildi.

28 Şubat davasında cezası kesinleşen ve hakkında yakalama kararı verilen 14 emekli general, gözaltına alınmaya başladı. Dönemin Genelkurmay Harekat Başkanı emekli Orgeneral Çetin Doğan, tutuklanarak Muğla Cezaevi''ne gönderildi.

"BU KARARDAN UTANACAKSINIZ"

Çetin Doğan''ın avukatı Hüseyin Ersöz, Twitter hesabı üzerinden kararla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kararı eleştiren Ersöz, "Ne Balyoz Davası''nda ne de 28 Şubat Davası''nda yaşanan hukuksuzluklara boyun eğdi Çetin Doğan. Sağlık sorunlarına karşın infaza yönelik yakalama kararının gereği için de Bodrum Adliyesi''nde şuan. Birileri gibi kaçmadı, göçmedi! Bu karardan ileride biz değil, sizler utanacaksınız! 84 yaşındaki Çetin Doğan, Bodrum Adliyesi''ndeki işlemlerinin ardından, Muğla Kapalı Ceza İnfaz Kurumu''na teslim edilmek üzere polis nezaretinde yola çıktı. Bodrum Devlet Hastanesi''nde yapılacak doktor kontrolü sonrasında infaz başlamış olacak" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler