Emeklilere büyük şok 'Artık o şart da eklendi' Fark edilmeyen detay ortaya çıktı

Emeklilere büyük şok 'Artık o şart da eklendi' Fark edilmeyen detay ortaya çıktı
Sosyal Güvenlik Uzmanı Mert Nayır, milyonlarca emekliyi uyararak fark edilmeyen ayrıntıyı açıkladı. Artık o şart da eklendi.

SSK ve Bağkur emeklisinin maaşına yapılan zammın belli olmasının ardından bankalar promosyon yarışına başladı. Müşteri çekmeye çalışan bankaların rekabeti iyice kızıştı. Bankalar, emeklilere yönelik promosyon tekliflerini duyurmaya devam ederken emekli maaşlarının belirlenmesinin ardından kredi kampanyaları da hızlandı. Ancak uzmanlar promosyon alan emeklilerin kayıt olurken bazı özel ayrıntılara dikkat etmesi gerektiğini açıkladı.

PROMOSYON ALAN EMEKLİLER DİKKAT!

0x0-son-dakika-maaslara-zam-yasasi-meclise-geliyor-emeklinin-memurun-gozu-3-temmuzda-1687837721695.jpg

Emekliler banka seçimlerini yaparken, dikkatli olmaları gerektiğini belirten Sosyal Güvenlik Uzmanı Mert Nayır, bankaların tanıtım kampanyaları hakkında bilgi vererek emeklilerin banka seçimlerinde dikkatli olmalarını söyledi. Nayır, "Yüzde 49,25'lik faiz yani bu emekli maaşı artışı yansımadı. Emekli sayısındaki artış, bankalar kampanyalarında bu yüzde artışı dikkate almıyor. Kamu bankalarımız emeklilerimize 5 bin liraya kadar teklifler yapıyor. Bazı özel bankalar 7 bin 500'den başlıyor, 8 milyon 500 liralık hoş geldin kampanyaları ve 10 bin liralık hoş geldin teklifleri yapan bankalar bulunuyor" açıklamasında bulundu.

ARTIK O ŞART DA EKLENDİ

0x0-bankalar-promosyon-yarisini-hizlandirdi-fakat-bazi-kelime-oyunlari-yanilmalara-yol-acabilir-1659858293543.jpg

Bankaların yüksek promosyon için bazı kampanyalara ihtiyacı olduğunu vurgulayan belirten Nayır, "10 bin lira promosyon yani 5 bin lira fazlası emeklilerimize kredi kartı kullanma, ek hesap kullanma, kredi kartı kullanma gibi özelliklerle izin verilen rakamdır. Kredi 15 bin liraya giderse bankanın kefil ürünlerini kullanmaları gerekiyor. Bu tekliflere imza atarken bu detaylara dikkat etmeleri gerek" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.