Milyonlarca emekliyi ilgilendiren önemli gelişme! Banka promosyonları için harekete geçildi, artış bekleniyor
Arabası olan tüm emekliye artık ücretsiz. Yıllardır para ödeniyordu Arabası olan emeklilerin yüzünü güldürecek haber ise Ziraat Bankası’ndan geldi. Arabası olan tüm emekliye artık ücretsiz olacak. Yıllardır para ödeniyordu.
Yapı Kredi promosyonda coştu Yapı Kredi Bankası Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına 15 bin TL'ye kadar promosyon verecek.
Emekliye aylığı oranında promosyon! SGK ile bankalar arasında emeklilere aylıkları karşılığında belli bir miktar promosyon verilmesi için yürütülen görüşmelerde sona gelindi. Tarafların vardığı anlaşmaya göre 3 yıllığına toplam 450-900 lira arasında değişen miktarlarda ödeme yapılacak