Emily Rogawski Trabzonspor için açıklama yaptı

Emily Rogawski Trabzonspor için açıklama yaptı
Bir dönem Chelsea'de çalışan zihin sağlığı uzmanı Emily Rogawski için Trabzonspor taraftarı harekete geçti. Eddie Newton aracılığıyla tanınan Rogawski, Trabzonspor taraftarının çağrılarına yanıt verdi.

Premier Lig devi Chelsea'de yardımcı hocalık yapan Newton'ın buradaki bağlantıları sayesinde takıma eklenti yapabileceği yorumları yapılıyor.

En son çalıştığı takım olan Chealsea'den transfer bekleyen taraftarlar, bir dönem Chelsea'de sporcu zihin sağlığı ile ilgili görev alan Emily Rogawski hakkında da paylaşımlarda bulundu.

5f32551166a97c94df8b48f6.jpg

Sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlara cevap veren Rogawski, bordo mavili taraftarın mesajını alıntılayarak şu cevabı verdi:

ekran-alintisi-928.jpg

Ben bir doktor değilim ama Trabzonspor beni oyunun zihinsel ve duygusal yönleri üzerinde çalışan birini olarak getirmek istiyorsa ben müsaitim. Spor psikolojisi diplomam var ama teknik olarak bir psikolog değilim. Bir takımda böyle bir görev almadım.

Ancak bu mesajı Trabzonspor taraftarını tatmin etmedi ve "Come to Trabzonspor" mesajını atmaya devam ettiler.

ekran-alintisinew.jpg

Emily Rogawski'nin bir dönem Galatasaray forması da giyen Didier Drogba ile samimi bir arkadaşlık ilişkisinin olduğu görülüyor.