Emmanuel Emenike Türkiye’ye dönecek mi?

Emmanuel Emenike Türkiye’ye dönecek mi?
Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Emmanuel Emenike, Türkiye’ye dönüş sinyali verdi. Nijeryalı oyuncu, “Bu harika ülkeyi çok özledim. Çok yakında eve dönüyorum” ifadelerini kullandı.

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike Türkiye’ye dönüş sinyali verdi. Son olarak Belçika ligi ekiplerinden Westerlo’da oynayan ve fiziksel yetersizlik nedeniyle geçen ay sözleşmesi feshedilen tecrübeli oyuncu, “Bu harika ülkeyi çok özledim. Çok yakında eve dönüyorum” dedi.

Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra kariyeri düşüşe geçen Emenike, Instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

Türkiye’ye dönüş mesajı veren Nijeryalı oyuncu yaptığı paylaşımda Türk bayrağı kullanarak “Bu harika ülkeyi çok özledim. Çok yakında eve dönüyorum” dedi.

1576154711573-elli-58-bxsaakemb.jpg

Türkiye’de son olarak Fenerbahçe forması giyen 32 yaşındaki tecrübeli forvetin yolu daha sonra Olimpiakos ve Las Palmas’dan da geçmişti.

Emenike geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın 67. yaşını sosyal medyadan bir paylaşım yaparak kutlamıştı. Emenike, söz konusu paylaşımında, “Her harika baba, harika bir doğum gününü ve daha fazlasını hak eder! Mutlu Yıllar baba” ifadelerini kullanmıştı.