Belözoğu Süper Lig'e geri dönüyor

Belözoğu Süper Lig'e geri dönüyor
Süper Lig ekibinin teknik direktörüyle yollarını ayıracağı ve takımın başına Fenerbahçe’den ayrılan Emre Belözoğlu’nun getirileceği iddia edildi.

Akşam’da yer alan bilgilere göre, geçen sezon Erol Bulut''un gönderilmesinin ardından son 10 haftada sportif direktör Emre Belözoğlu teknik direktör olarak görev yapmıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç daha düzenlediği basın toplantısında "Yabancı hoca ile göreve devam etme kararı aldık" diyerek Emre Belözoğlu ile yolların ayrıldığını açıklamıştı.

SÜRPRİZ GELİŞME

Herhangi bir takımla anlaşma sağlayamayan Emre Belözoğlu için İtalya takımları gündem gelse de resmi bir girişim olmayınca Süper Lig''den sürpriz bir teklif gündeme geldi.

Bu hafta deplasmanda Adana Demirspor''a 3-1 yenilen ve silik bir görüntü sergileyen Çaykur Rizespor''da Bülent Uygun''un bileti kesildi.Karadeniz ekibinde yönetim yeni teknik direktör arayışlarına derhal başlarken listenin ilk sırasına Emre Belözoğlu''nun adı yazıldı. Fenerbahçe''den ayrılmasının ardından milli takımla görüşen ancak anlaşma sağlanamayan Emre Belözoğlu ile resmi temaslara başlandı.