Emre Belözoğlu'na Antalya'da şok tepki

Emre Belözoğlu'na Antalya'da şok tepki
Süper Lig'de şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Başakşehir, Antalya'da kritik bir maç oynadı. Büyük bölümü golsüz geçen maçta düğümü 87. dakikada Napoleoni çözdü. Emre Belözoğlu'na ise tribünlerden tepki geldi.

Spor Toto Süper Lig’de Medipol Başakşehir, Antalya deplasmanında boy gösterdi. Çekişmeli geçen karşılaşma 1-0 Başakşehir üstünlüğüyle son buldu.

Beşiktaş karşısında müthiş bir performans sergileyerek 3-1’lik net bir galibiyet alan Başakşehir takımı, aynı başarıyı Antalyaspor karşısında gösteremedi. 87’de oyuna giren Napoleoni, Emre Belözoğlu’nun müthiş pasını 89’da filelere göndererek önemli bir 3 puanı takımının hanesine yazdırdı.

Beşiktaş’in Fenerbahçe ile oynayacağı göz önüne alındığında bir fırsat maçı olarak görülen bu müsabakada istediğini alan Başakşehir takımı, lider ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 1’e indirdi.

Beşiktaş, derbiyi kazanması durumunda lig bitimine 4 hafta kala rakibiyle arasındaki puan farkını 4’e çıkaracak.

Başakşehir, ligde bir sonraki hafta Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Antalyaspor ise Fenerbahçe deplasmanına gidecek.

BELÖZOĞLU'NA TEPKİ

Antalya tribünlerinden Başakşehir'in deneyimli oyuncusu Emre Bölezoğlu'na da tepki geldi. Antalyasporlu taraftarlar, Belözoğlu'nun her topu ayağına alışında tecrübeli oyuncuyu ıslıkladı. Öte yandan Başakşehir'in en çok koşan oyuncusu 10.39 km ile Emre Bölezoğlu oldu.