Emre Can o sözleri için özür diledi

Emre Can o sözleri için özür diledi
Emre Can, Cristiano Ronaldo'ya gösterilen kırmızı kartla ilgili olarak tepki göstermek için kullandığı 'Biz kadın değiliz futbol oynuyoruz' sözleriyle ilgili olarak özür diledi.

Sosyal medyadan bir mesaj yayınlayan Emre Can "Geçen gece maçtan sonra yaptığım yorumlarla ilgili bir açıklama yapmak isterim. Cristiano'nun oyundan atılmasıyla ilgili açıklamam tepkilere neden oldu.

Beni tanıyan herkes benim kadınlara ve eşitliğe yönelik saygımı bilir.  Amacım, takımımızın oyununu etkileyen yanlış bir kararı eleştirmekti. Yaptığım yorumlar herhangi bir zarar verdiyse içtenlikle özür dilerim" diye yazdı.

Dün oynanan ve Juventus'un 2-0 kazandığı karşılaşma sonrası DAZN'a açıklamalarda bulunan Emre Can Ronaldo'nun yanlış bir kararla oyundan atıldığını sert sözlerle ifade etmişti.

Emre Can, yaptığı açıklamada "O pozisyon kırmızı kart mı olmalıydı? Saçına dokunduğu için mi? Biz kadın değiliz. Futbol oynuyoruz. Eğer bu tarz bir harekete kırmızı kart veriyorsanız, maçtaki her hangi bir faule de kırmızı kart vermeniz gerekir" demişti.

İlgili Haberler