Emre Mor Galatasaray için gün sayıyor

Emre Mor Galatasaray için gün sayıyor
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray gündemindeki isimlerden Emre Mor’u kadrosuna katmaya çok yaklaştı. Sarı kırmızılılar, genç oyuncu ile her konuda anlaştı.

İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo tarafından gözden çıkarılan Emre Mor için Galatasaray Yönetimi bir süredir girişimlerini sürdürüyordu.

Kariyerinde bir türlü beklenen patlamayı yapamayan 21 yaşındaki futbolcu da Sarı-Kırmızılılar'da forma giymeyi çok istiyordu. Menajerlik şirketinin devreye girmesiyle bir anda krize dönüşen Emre transferinde ise tüm pürüzler ortadan kaldırılmıştı.

Galatasaray şimdi ise milli futbolcu ile her konuda anlaşma sağladı.

Fanatik gazetesinin haberine göre, 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu ile arasında tüm pürüzleri halleden Aslan, transferin resmen açıklanması konusunda geri sayıma geçti. Galatasaray Yönetimi'nin, daha önce konuşulduğu gibi Celta Vigo'ya bonservis vermeyeceği ve sonraki satıştan yüzde 50 pay karşılığında Emre'yi kadrosuna katacağı bilgisine ulaşıldı.Tarafların her konuda el sıkışmasının ardından da milli futbolcunun, bu hafta içerisinde Sarı-Kırmızılılar'a imza atması bekleniyor.

EMRE MOR'A SELÇUK İNAN TARİFESİ

Bu arada Emre Mor'un sarı-kırmızılılarla ilk görüşmesinde kapıyı 3 milyon Euro'dan açtığı ancak olumsuz yanıt alınca geri adım atmak zorunda kaldığı öğrenildi. Yöneticilerin Mor'a, "Bu takımın kaptanı Selçuk İnan 4 milyon TL alıyor. Bu parayı vermemiz söz konusu değil. Daha yaşın çok genç olmasına rağmen Galatasaray senin için son fırsat olabilir. Bize göre paradan önce kendini yeniden ispatlamayı önemse" diyerek rest çektiği öğrenildi. Emre'nin bunun üzerine 4 milyon TL'nin karşılığı olan 625 bin Euro'yu kabul ettiği belirtildi.