En çarpıcı yorum Vedat Milor’dan geldi. Gerçeği ABD’nin yüzüne böyle vurdu

En çarpıcı yorum Vedat Milor’dan geldi. Gerçeği ABD’nin yüzüne böyle vurdu
ABD’de yaşanan olaylara en çarpıcı yorum ünlü gurme Vedat Milor’dan geldi. Milor sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “ABD birçok ülkeye demokrasi götürdükten sonra sıra kendisine geldi” ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Donald Trump’ın düzenlediği miting sonrası Trump destekçileri ABD Kongre binasını bastı. Polis ekipleriyle göstericiler arasında arbede yaşanırken biri hava gazisi olmak üzere 4 ABD vatandaşı olaylarda hayatını kaybetti.

İSTİFALAR PEŞ PEŞE GELDİ
Kongre baskını dünya gündemine otururken Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Sarah Matthews, Beyaz Saray Sosyal İşler Müdürü Rickie Niceta ve Melania Trump'ın Özel Kalem Müdürü Stephanie Grisham istifa etti.

BİDEN KALKIŞMA OLARAK DEĞERLENDİRDİ
Amerika’nın seçilmiş başkanı Joe Biden olayları “kalkışma” olarak değerlendirirken Donald Trump ise bir süre sonra taraftarlarına “itidal” çağrısı yaptı.

“SIRA ABD’YE DEMOKRASİ GÖTÜRMEYE GELDİ”
ABD’de de yaşanan olaylarla ilgili en çarpıcı yorum ise ünlü gurme Vedat Milor’dan geldi. Milor sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “ABD birçok ülkeye demokrasi götürdükten sonra sıra kendisine geldi” ifadelerini kullandı.

vedat-milor-abd-kongre-protesto.jpg

İlgili Haberler