En iyi çocuk oyuncu seçilen Ayaz'a belgesi sünnetinde verildi

En iyi çocuk oyuncu seçilen Ayaz'a belgesi sünnetinde verildi
Smnyra Uluslararası Film festivalinde en iyi çocuk oyuncu seçilen Ayaz Bilge’nın sünnet düğününde bir de sürpriz yaşandı.

Adem KANKAYNAR - MUĞLA  / YENİÇAĞ

Smnyra Uluslararası Film Festivali''nde en iyi çocuk oyuncu seçilen Ayaz Bilge’nın sünnet düğününde bir de sürpriz yaşandı. Erkekliğe ilk adımını atan Ayaz’a belgesi; Yazar, Yönetmen, Eğitimci Erdal Kara tarafından verildi. 

Milas Belediyesi Engelsiz Edebiyat Projesi kapsamında hazırlanan, 28 Temmuz da ilk galası Atapark’ta yapılan Yaşam Kulübesi adlı film, 4 ödül aldı. Uluslararası Nicomedia ( Kocaeli) Film Festivalinde “En İyi İlham Verici Film" kategorisinde ödül kazandı.  Yaşam Kulübesi, Smynra( İzmir)  Uluslararası Film Festivalinde ise “En İyi Sosyal İçerikli”, “En İyi Çocuk Oyuncu Mansiyon Ödülü” ve Londra Uluslararası Film Festivalinde de şeref ödülü ile 4 güzel ödüle layık görüldü.

3 ödül almaya hak kazanan filmin senaristi ve yönetmeni Erdal Kara, Smnyra Uluslararası Film festivalinde en iyi çocuk oyuncu seçilen Ayaz Bilge''nin 2 Eylül 2021 tarihinde düzenlenen sünnet düğününe katılarak, belgesini davetliler önünde takdim etti.

Smnyra Uluslararası Film festivalinde en iyi çocuk oyuncu seçilen Ayaz''ın belgesi veren Yazar, Yönetmen, Eğitimci Erdal Kara törende yaptığı konuşmada; “Zekası, kavrayış gücü ve yaratıcılığı, olayları sezmesi ve oyunculuğuna hayran kaldım. 28 Temmuz’da Yaşam Kulübesi filmimizin ilk galasını Atapark’ta yapmıştık. Daha sonra filmimizi uluslararası film festivaline gönderdik ve 10 gün önce Smnyra Uluslararası Film festivalinden güzel bir ödül geldi. Ayaz Bilge o festivalin en iyi çocuk oyuncusu seçildi. Belgesini onun bu güzel gününde ona takdim ediyorum. Ayaz’ı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” diyerek, konukların alkışları arasında belgesini sundu.