En son 'Siz göreceksiniz, benim ne yapacağımı' mesajı attı! Otomobilini uçuruma sürdü! İzmir'de intihar girişimi

En son 'Siz göreceksiniz, benim ne yapacağımı' mesajı attı! Otomobilini uçuruma sürdü! İzmir'de intihar girişimi
İzmir'in Bornova ilçesinde, otomobilin el frenini indiren M.H. , aracını uçuruma sürdü. Yapılan incelemede M.H. otomobil içerisinde bulunamazken, arama- kurtarma çalışması başlatıldı. 

M.H., otomobilinin el frenini indirerek aracı uçuruma sürdü. Yaklaşık 20 metre sürüklenen otomobil, bir araca çarparak durdu. Olayı görenler yardıma koşarken durumu ekiplere de bildirildi.

ARAMA- KURTARMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Olay yerine gelen ekipler, M.H.'nin otomobilde bulunamaması üzerine arama- kurtarma çalışması başlattı. Bu kapsamda, bölgeye arama- kurtarma de köpeği getirildi. Öte yandan, M.H.'nin, ailesine telefonla 'Siz göreceksiniz, benim ne yapacağımı' şeklinde mesaj attığı ileri sürüldü.

"HIZLI ŞEKİLDE UÇURUMA GİTTİ"

Olay sırasında, arkadaşlarıyla birlikte oturan görgü tanığı Kadir Y., "Burada arkadaşlar ile otururken, bir araba hızlı bir şekilde uçuruma gitti. Arkadaşlarla peşinden koştuk, arabanın yanına geldiğimizde kimse yoktu, arabadaki telefon çalıyordu" dedi.

izmirde-otomobilini-ucuruma-suren-kisi-icin-arama-kurtarma-calismasi-baslatildi-1580-dhaphoto1.jpgizmirde-otomobilini-ucuruma-suren-kisi-icin-arama-kurtarma-calismasi-baslatildi-1580-dhaphoto2.jpgizmirde-otomobilini-ucuruma-suren-kisi-icin-arama-kurtarma-calismasi-baslatildi-1580-dhaphoto4.jpgizmirde-otomobilini-ucuruma-suren-kisi-icin-arama-kurtarma-calismasi-baslatildi-1580-dhaphoto5.jpgizmirde-otomobilini-ucuruma-suren-kisi-icin-arama-kurtarma-calismasi-baslatildi-1580-dhaphoto6.jpgizmirde-otomobilini-ucuruma-suren-kisi-icin-arama-kurtarma-calismasi-baslatildi-1580-dhaphoto8.jpg

DHA