Engelli vatandaş Valilik'te canına kıydı

Engelli vatandaş Valilik'te canına kıydı
Yüzde 76 engelli olduğu ve Valilikten zaman zaman maddi yardım aldığı bilinen 4 çocuk babası Nezir Kılıç, Şırnak’ın Cizre ilçesinde kaymakamlık binasının 4. katından atlayarak hayatına son verdi.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde kaymakamlık binasının 4. katından atlayan ve ağır yaralanan 46 yaşındaki Nezir Kılıç yaşamını yitirdi.

Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada, "17.02.2020 tarihinde Nezir Kılıç isimli 46 yaşında, %76 zihinsel ve işitme engelli vatandaşımız geldiği Cizre Kaymakamlık binasının 4.katındaki koridor penceresinde intihar girişiminde bulunduğu fark edilir edilmez Cizre Kaymakamı Davut Sinanoğlu başta olmak üzere orada bulunan personel tarafından ikna girişiminde bulunulmuş ancak tüm çabalara rağmen şahıs kendini aşağıya bırakarak intihar etmiş olup kaldırıldığı Cizre Devlet Hastanesinde yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen vefat etmiştir" denildi.

Nezir Kılıç isimli vatandaşın epilepsi hastalığının olduğu ve daha önce de muhtelif zamanlarda 3 defa intihar girişimlerinde bulunduğu,yapılan müdahalelerle kurtarıldığı açıklandı.

Evli ve 4 çocuk babası Nezir Kılıç’a Cizre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından belli aralıklarla düzenli olarak yardım yapıldığı belirtildi.