Engin Altay: İçinde bulunduğu korku hali sadece FETÖ’den kaynaklı olamaz

Engin Altay: İçinde bulunduğu korku hali sadece FETÖ’den kaynaklı olamaz
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meclis’e koruma ordusu ile gelmesi ile ilgili “Meclis’e böyle giren bir insanın içinde bulunduğu korku hali sadece FETÖ’den kaynaklı olamaz" dedi.

CHP grup Başkanvekili Engin Altay, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın binlerce koruma ile Meclis’e gelmesine dikkat çekti. Altay, Erdoğan’ın korkusunun sadece FETÖ ile sınırlı olamayacağını söyledi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, KRT TV’de yayınlanan Siyaset Gündemi adlı programda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meclis’e uzun namlulu silahlar taşıyan binlerce koruma ile gelmesine dikkat çeken Altay şu ifadeleri kullandı:

“Meclis’in ikinci katında asker kıyafetli polis ama uzun menzilli tüfeği olan bir sürü polis vardı. Dedim ‘Arkadaş savaş falan mı çıktı?’ Böyle bir şey olabilir mi? Bir Cumhurbaşkanı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girdiğinde, dışarda olabilir belli koruma imkanı, Meclis’in zaten bir koruma organizasyonu var. Bir Cumhurbaşkanı Meclis’e girdiğinde Onunla birlikte Meclis’e 3 bin tane polis, o uzun menzilli silahlar, komandolar ve 4 tane helikopter Meclis’in tepesinde geziyorsa, Allah Tayyip Erdoğan’a kolaylık versin.  Meclis’e böyle giren bir insanın içinde bulunduğu korku hali sadece FETÖ’den kaynaklı olamaz. Bu kadar eziyet eden bir insan herkesten kuşkulanır.