Erdal Beşikçioğlu'ndan Mansur Yavaş'ın korona virüs kampanyasına destek

Erdal Beşikçioğlu'ndan Mansur Yavaş'ın korona virüs kampanyasına destek
Oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 7 ayda tasarruf ettiği 387 milyon TL'nin korona virüsle mücadelede ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını paylaştı ve video yayınlayarak destek istedi.

Oyuncu Erdal Beşikçioğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) Mansur Yavaş yönetiminde göreve başladıktan sonraki 7 aylık süreçte 387 milyon TL bütçe fazlası verdiğini hatırlatan Beşikçioğlu, bu paranın korona virüsle mücadelede ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını söyledi.

Beşikçioğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Ankara'da Mansur Yavaş yönetimindeki belediye, 7 ayda 387 milyon TL bütçe fazlası verdi. Şimdi ihtiyaç sahiplerine nakit ve gıda yardımı yapılarak halka dağıtılacak. Bu işin sağcısı, solcusu yok. İnsanı var, insan olamayanı var. Saygılar."

"BİR YİĞİT, BİR MEMLEKETİ KURTARIR"

Erdal Beşikçioğlu ayrıca, sosyal medya hesabından video yayınlayarak ABB'nin korona virüsle mücadele için başlattığı bağış kampanyasına destek için çağrıda bulundu.

Deneyimli oyuncu şu paylaşımı yaptı:

"İçerisinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte, koronarivüs sebebiyle mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bağış kampanyasına destek vererek siz de yardım elinizi uzatabilirsiniz. Unutmayın; bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğit de bir memleketi kurtarır. Hep birlikte sağlıklı günlere. Yeter ki evde kal Türkiye!"