Erdal Torunoğulları: "Ben olsam ligi bu haliyle tescil ederim"

Erdal Torunoğulları: "Ben olsam ligi bu haliyle tescil ederim"
Beşiktaş Futbol Transfer ve Scouting Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğlu, bu sezon küme düşmenin iptal edilmesi gerektiğini ifade ederek, “Ben olsam ligi tescil eder, küme düşmeyi kaldırır, alttan da 2 takım alırım” dedi.

Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğlu, Demirören Haber Ajansı’na telekonferans yöntemiyle özel açıklamalarda bulundu. Korona virüs salgını nedeniyle dünya futbolunda yaşanacaklarını kestiremediklerini belirten Beşiktaş Futbol Transfer ve Scouting Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları, “Çok soğukkanlı olmalıyız. Birbirimizi kırmadan bu süreci atlatmamız gerekiyor. Yani milattan önce, milattan sonra vardı ya, artık bundan sonra dünyaya virüsten önce, virüsten sonra diye bakacağız” dedi.

“BEN OLSAM LİGİ BU HALİYLE TESCİL EDERİM”

Virüs nedeniyle Türkiye Ligi’nin de son haliyle tescil edilmesi gerektiğini ifade eden Erdal Torunoğulları, “Belçika’nın ilan etmesi bence haklı. Türkiye Ligi’ni ben olsam tescil ederim. Küme düşmeyi iptal ederim, alttan da iki takım gelir. Seneye 20 takımla devam ederim. Şu anda ligin ne zaman oynanacağını kimse kestiremiyor, UEFA da bilmiyor” dedi.

"KULÜBE 2-3 AYDIR PARA GİRİŞİ YOK"

2-3 aydır Siyah-Beyazlı kulübe para girişi olmadığını ifade eden Torunoğulları, “"Şu anda 2-3 aydır kulübe bir para giriş yok. Daha önceleri giriş olsa da başka bir virüs vardı. O para da bankalara gidiyordu. O virüsten kurtulalım derken buna yakalandık. Seyirciyi stada çağırmak basit değil, psikolojisi çok farklı. Bu durum kaç ay sürer bilmem ama stada götüremezsin seyirciyi. Evde biri hapşırdığın zaman şüpheyle bakıyorsun. Markette alışverişe giden herkes birbirine şüpheyle bakıyoruz, birbirinden kaçıyor. Bu durumda seyirciyi stada nasıl götüreceksin? Çok soğukkanlı olmalıyız. Birbirimizi kırmadan bu süreci atlatmamız gerekiyor. Yani milattan önce, milattan sonra vardı ya, artık bundan sonra dünyaya virüsten önce, virüsten sonra diye bakacağız” ifadelerini kullandı.