Erdal Torunoğulları'ndan Beşiktaşlıları heyecanlandıran transfer haberi! Hayaller Hulk gerçekler Cenk Tosun

Erdal Torunoğulları'ndan Beşiktaşlıları heyecanlandıran transfer haberi! Hayaller Hulk gerçekler Cenk Tosun
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Ara transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala Siyah beyazlıların yöneticisi Erdal Torunoğulları taraftarları heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. Torunoğulları, "Cenk Tosun, bu evin oğludur. Beşiktaş camiasının evladıdır. Hulk ve Cenk Tosun transferi gündemimizde." ifadelerini kullandı.

Haber Global'de yer alan habere göre, Beşiktaş Kulübü Transferden Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları, açıklamalarda bulundu.

"EN İYİSİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ"

1 Şubat'ta sona erecek olan ara transfer döneminde kadrosunu bir forvet takviyesiyle güçlendirmek isteyen siyah beyazlılar, Hulk ve Cenk Tosun'u gündemine aldı. Erdal Torunoğulları, Hulk hakkında gelen soruya, "Beşiktaş için en iyisi ve hayırlısı için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

"CENK BU EVİN OĞLUDUR"

Hulk ve Cenk Tosun transferleri hakkında konuşan Torunoğulları, "Cenk Tosun, bu evin oğludur. Beşiktaş camiasının evladıdır. Önemli bir değerdir. Henüz bitmiş bir transfer durumu ortada yok. Şu anda maddi durumları çözmek için uğraşıyoruz. Hulk ve Cenk Tosun transferi gündemimizde. Beşiktaş için en iyisi ve hayırlısı için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Brezilyalı Hulk'un transferi için de uğraş veren Beşiktaş'ın kısa sürede yeni forvetini açıklaması bekleniyor.