Eren Erdem, Halil Sezai ile ilgili önceki paylaşımları için özür diledi

Eren Erdem, Halil Sezai ile ilgili önceki paylaşımları için özür diledi
Şarkıcı Halil Sezai'nin 67 yaşındaki bir adamı dövmesinin ardından destek paylaşımlarında bulunan Eren Erdem, Twitter hesabından paylaştığı bir video ile özür dileyerek olayı tam bilmeden açıklamalarda bulunduğunu savundu.

CHP'li gazeteci yazar Eren Erdem, Halil Sezai paylaşımı için özür diledi.

Twitter hesabından yayınladığı video ile özür dileyen Erdem, "Olayı tam bilmeden; somut gerçeklere ulaşmadan kamuoyunu bilgilendirme “hatasını” yaparak, yanlış bir algı oluşmasına yol açtım." ifadelerini kullandı.

Gelen tepkilerin ardından açıklamalarda bulunan Eren Erdem'in açıklamaları şu şekilde:

"Olayı tam bilmeden; somut gerçeklere ulaşmadan kamuoyunu bilgilendirme “hatasını” yaparak, yanlış bir algı oluşmasına yol açtım. Şiddeti desteklemiş gibi görünmeme yol açan bir hata yaptım.. Niyetim halisti. Ancak yöntemin yanlışlığı nedeniyle kamuoyundan özür dilerim."

eren-002.jpg

NE OLMUŞTU?

Eren Erdem, şarkıcı Halil Sezai'nin 67 yaşındaki bir adama saldırmasının ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürülmesinin ardından Twitter hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunarak şarkıcının gözaltına alın alınmasının ardından Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı ile irtibata geçtiğini açıklamıştı.

Erdem, gelen tepkilerin ardından ise söz konusu paylaşımlarını kaldırmıştı.

İşte o mesajları: