Erdoğan: Ahmet Hoca'yla yapamadık işte!

Erdoğan: Ahmet Hoca'yla yapamadık işte!
Gazeteci Abdülkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yabancı bir misafiri arasında geçen ilginç diyaloğu bugünkü köşesine taşıdı.

Hükümete yakınlığıyla bilinen Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yabancı bir misafiri ile arasında geçen diyaloğu kaleme aldı. Selvi'nin aktardığına göre yabancı misafir Erdoğan'a "“Şu anda ne yaptıramıyorsun ki, AK Parti’ye genel başkan olmak istiyorsun?” diye soruyor. Erdoğan, “Dışarıdan müdahale ile bir yere kadar oluyor. Ahmet Hoca’yla yapamadık işte. Binali Bey’le sorun yaşanmıyorsa, belediyeden bu yana benim yanımda olduğu için” karşılığını veriyor.

İşte Selvi'nin "AK Parti’de önemli gelişmeler yaşanacak" başlıklı yazısı:

"Anayasa referandumu sürecinde yabancı bir misafiri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Şu anda ne yaptıramıyorsun ki, AK Parti’ye genel başkan olmak istiyorsun?” diye soruyor. Erdoğan, “Dışarıdan müdahale ile bir yere kadar oluyor. Ahmet Hoca’yla yapamadık işte. Binali Bey’le sorun yaşanmıyorsa, belediyeden bu yana benim yanımda olduğu için” karşılığını veriyor. Erdoğan’ın AK Parti’nin başına geçmesiyle birlikte 27 Ağustos 2014 tarihinde açılan parantez kapanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın partiye üyeliği nedeniyle düzenlenecek olan törende AK Parti Genel Merkezi’nde ilk grup konuşmasını yapacak. Erdoğanyarınki konuşmasında, 2019 seçimlerinin startını verecek."