Erdoğan, "Aileler gidecek, yatıp, yuvarlanacak"

Erdoğan, "Aileler gidecek, yatıp, yuvarlanacak"
Partisinin Genişletilmiş il Başkanları Toplantısı'dan konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, millet bahçelerine ilişkin yaptığı açıklamada "Millet Bahçelerimizi niye kurduk aileler oraya gidecek yatacak, yuvarlanacak" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

AKP Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda 14 ilin daha belediye başkan adaylarını açıklayan Erdoğan, daha sonra 100 Günlük Eylem Planı'nın ikincisinin açıklanacağını söyledi.

"Belediyecilik zaman akla AK Parti belediyeciliği gelecek. Merkezi yönetim olarak tüm ülkemize bu yatırımlarımızı yapıyoruz. 100 günlük paket açıklanmıştı, önümüzdeki günlerde ikinci 100 günlük paketi de açıklayacağız" diyen Erdoğan, konuşmasında millet bahçelerine de değindi.

"Millet Bahçelerimizi niye kurduk aileler oraya gidecek yatacak, yuvarlanacak" şeklinde konuşan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Özellikle, ortaya bir şey koyacağız. İlk ipuçlarını verdik; millet bahçeleri, millet kıraathaneleri dedik. Kanal İstanbul'un 2019 içerisinde ihalesini yapıp, adımını atacağız. Ulaştırmada attığımız adımlarımız yürüyor. Havalimanlarımızda attığımız adımlar var"

İlgili Haberler